Iluzionists Edžus kļuvis par Ginesa pasaules rekordistu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Iluzionists Edžus vietnē "Facebook" paziņojis, ka kļuvis par Ginesa pasaules rekordistu. 

"Esmu oficiāli Ginesa Pasaules rekordists! Rekorda izskatīšana ilga aptuveni piecus mēnešus, bet galvenais, ka ir apstiprināts. Tagad vēl kādas divas nedēļas jāpagaida līdz oficiālajam rekorda rāmītim, bet tas vairs nav tik būtiski. Prieks, ka izdevās!" priecīgo vēsti paziņoja iluzionists.

Edžus pārspēja rekordu "Visvairāk kāršu pārcēlieni stundā ar vienu roku" (Eng: Most one-handed Charlier cuts in one hour). Rekords, ko pārspēja, ir 3333 kāršu pārcēlieni.

Iluzionistu vidū tā ir ļoti populāra kustība, ko katrs prot, bet to izpildīt stundu no vietas nekļūdoties lielā ātrumā ir ļoti sarežģīti.

Kā pats Edžus stāsta: "Ideja par Ginesa pasaules rekorda laušanu radās nejauši kādā no tiešraidēm, kur kopā ar skatītājiem iedomājāmies pamēģināt pārspēt kādu rekordu. Atradām vairākus rekordus, ko bija vērts pamēģināt, bet šis šķita visvieglākais. Kad sāku trenēties, ātri vien sapratu, ka nemaz tik viegli nebūs.

Tādā ziņā pandēmija ļoti palīdzēja, jo bija daudz laika treniņiem. Sievai jau ir apnicis, ka mūžīgi rokās ir kārtis, bet ceru, ka izdosies pārspēt šo rekordu, un kāršu vietā varēšu turēt viņas roku."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu