FOTO ⟩ Kanādas un ROC hokejistes lielu daļu savstarpējā mača aizvadījušas sejas maskās (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Kanādas sieviešu hokeja valstsvienības mačā pret Krievijas Olimpiskās komitejas (ROC) hokejistēm pirmos divus periodus abu komandu spēlētājas bija spiestas aizvadīt sejas maskās. Tas gan kanādietēm netraucēja izcīnīt graujošu uzvaru.

Kanāda ar 6:1 (2:0, 2:1, 2:0) pārspēja Krievijas Olimpiskās komitejas (ROC) hokejistes.

Spēles sākums tika pārcelts par vienus stundu vēlāk, un kanādietes mača pirmās divas trešdaļas aizvadīja sejas maskās, jo ROC komanda nebija iesniegusi Covid-19 testu rezultātus.

Uzvarētāju komandā piecas spēlētājas izcēlās ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli, kamēr ROC labā vienīgos vārtus guva Anna Šohina.

Kanādietes izpildīja 49 metienus pa pretinieču vārtiem, kamēr ROC hokejistes tikai 12.

Otrā dienas spēlē pie pirmā panākuma tika Dānija, kas ar rezultātu 3:2 (1:1, 1:1, 1:0) uzvarēja Čehiju, sagādājot pretiniecēm pirmo zaudējumu.

Dānijas komandā rezultatīvākā ar vieniem gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli bija Jozefīne Jakobsena, bet uzvaras vārtus guva Silke Gluda.

Čehijas labā vārtus guva Katerina Mrazova un Aneta Tejralova.

Pirmdien vēl Ķīna stāsies pretī Zviedrija un Šveice spēkosies ar Somiju.

A apakšgrupā ASV un Kanāda ar deviņiem punktiem pašlaik ieņem pirmās divas pozīcijas, bet ROC komandas kontā trīs punkti un trešā pozīcija pēc trīs mačiem. Bez uzvarām un punktiem ir somietes un Šveices hokejistes.

B apakšgrupā Japānai ir septiņi punkti, otrās ar sešiem punktiem ir čehietes, bet trešo vietu ar pieciem punktiem pagaidām ieņem mājinieces Ķīnas hokejistes. Tālāk seko Dānija ar trīs punktiem un Zviedrija, kas pagaidām nav tikusi pie punktiem.

2018.gada olimpiskajās spēlēs sieviešu hokeja turnīrā triumfēja ASV, sudrabs tika Kanādai, bet bronzas godalgas izcīnīja somietes.

Pekinas olimpiskās spēles notiks no 4. līdz 20.februārim.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu