Siliņam mazrezultatīvs sniegums "Kalev"/"Cramo" zaudējumā Vienotajā līgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ojārs Siliņš.
Ojārs Siliņš. Foto: vtb-league.com

Latvijas basketbolists Ojārs Siliņš pirmdien Tallinā guva sešus punktus Vienotās līgas mačā, viņa un Mārča Vītola pārstāvētajai Tallinas "Kalev"/"Cramo" komandai ciešot zaudējumu.

Tallinas komanda, kuru vada Roberts Štelmahers un Akselis Vairogs, mājās ar 74:75 (15:22, 25:19, 14:21, 20:13) zaudēja Sanktpēterburgas "Zeņit" vienībai.

Pārsvarā vadībā bija viesi, taču pārsvars nevienu brīdi nesasniedza desmit punktu robežu, kamēr mājinieku lielākais pārsvars otrās ceturtdaļas vidū sasniedza trīs punktus (32:29).

Pēc 70:75 trīs ar pusi minūtes pirms mača beigām mājinieki guva četrus punktus pēc kārtas, 12 sekundes pirms pamatlaika beigām Siliņš pārķēra bumbu, taču uzvarēt neizdevās.

Siliņš spēlēja 26 minūtes un 15 sekundes, grozā raidot divus no pieciem tālmetieniem. Latviešu spēlētājs arī izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, reizi rezultatīvi piespēlēja, divreiz pārķēra bumbu, tika pie komandā labākā +/- rādītāja (6) un efektivitātes koeficienta septiņi.

Mājiniekiem 27 punktus guva Donovans Džeksons, bet viesiem 21 punkts un septiņas atlēkušās bumbas Aleksa Puaitresa kontā.

"Kalev"/"Cramo" ar trīs uzvarām 12 spēlēs turnīra tabulā ieņem devīto vietu.

Šosezon pamatturnīrā startē 12 komandas, kas ir par vienu mazāk nekā pagājušajā gadā. Astoņas pārstāv Krieviju, iztrūkstot krīzes skartajai Maskavas apgabala "Himki" komandai, bet pa vienai vienībai ir no Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas. Trešo sezonu pēc kārtas turnīrā nepiedalās "VEF Rīga" komanda.

2020./2021.gada līgas sezona beidzās ar Maskavas CSKA vienības uzvaru finālsērijā ar 3-0 pār Kazaņas "Uniks".

Kopš 2011./2012.gada sezonas CSKA Vienotajā līgā ne reizi nav zaudējusi čempiones godu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu