"Vārās asinis." Sociālo tīklu lietotāji pauž neizpratni saistībā ar skandalozajiem notikumiem pirmsskolas izglītības iestādē "Mīlestības māja" (36)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Jau vēstīts, ka Valsts policija sākusi kriminālprocesu par Rīgas privātajā pirmsskolas izglītības iestādē "Mīlestības māja" pielietotajām disciplinēšanas metodēm, kur bērniem ne tikai sietas rokas un kājas, bet tie izvietoti miera mājiņās, kā arī likts mazgāt mēli ar ziepjūdeni. Sociālo tīklu lietotāji pauž savu sašutumu par notiekošo.

 

jau vēstīts, ka "Mīlestības māja" pirmsskolā īstenojot alternatīvu, Latvijas speciālistu radītu bērnu apmācības un audzināšanas metodi "Mīlestības pedagoģija". Metodes mērķis esot "nodrošināt katram bērnam tādu vidi, kurā viņš spētu augt un attīstīties saskaņā ar savu patieso iekšējo būtību, izprast un runāt par savu jūtu pasauli, atklāt un ikdienā attīstīt savus unikālos talantus un radošumu".

"Mīlestības pedagoģijas" autore ir skolas saimniece Ina Grasmane, pēc izglītības psiholoģe.

Raidījums vēsta, ka gadījumos, ja bērni neklausa, viņi tiek izvietoti miera mājiņās, kādas kopā ir trīs. Nereti viņiem tiek arī sasietas rokas vai kājas. Tāpat bērni var tikt pie pipariem uz mēles par nesavaldīgiem vārdiem.

Komentāri (36)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu