VIDEO ⟩ Robertam Ērvinam mēģinājis uzbrukt vairāk nekā trīs metrus garš krokodils (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: JONO SEARLE/EPA

Ērvinu ģimenes dēlam, astoņpadsmitgadīgajam Robertam Ērvinam, Austrālijas zoodārzā mēģinājis uzbrukt vairāk nekā trīs metrus garš krokodils.

Krokodilu mednieka Stīva Ērvina dēlam nākas sastapties ar dažādām bīstamām situācijām. Filmējot šova "Crikey!" noslēgumu, Roberts Ērvins demonstrēja vairāk nekā trīs metrus garā krokodila barošanu. Roberts šo tikšanos ar krokodilu nosauca par "vienu no spriedzes pilnākajām krokodilu barošanām, kuru viņš piedzīvojis".

Video redzams, kā viņš mēģina izvilināt krokodilu no ūdens ar ēsmas palīdzību. "Mūsu prioritāte ir dzīvniekiem nodrošināt pēc iespējas dabiskākus apstākļus. Iekāpjot krokodilu aplokā, mēs ļaujam viņiem lietot dabiskos instinktus un uzbrukt ēsmai no ūdens. Viņiem tas patīk!" viņš turpināja.

"Turklāt mēs varam izglītot ikvienu apmeklētāju par sugas saglabāšanu. Protams, drošība arī ir ļoti svarīga, ir jāzina robežas. Ar tik spēcīgu un ātru krokodilu kā Kaspers mums šoreiz nebija citas izvēles un bija jābēg!"

Ērvins paskaidro, ka viņš ar komandu mēģina sagatavot krokodilu Kasperu, lai tas kļūtu par jauno zvaigzni krokodilu pusdienlaika šovam, kur publikai demonstrē dzīvnieku barošanu.

Daļa no sagatavošanas procesa ir krokodila instinktu pārbaudīšana, lai noskaidrotu, vai viņš labi iejuties jaunajā zvaigznes statusā. "Mēs vēlamies redzēt lielu, pamanāmu reakciju," Ērvins stāsta video.

Kaspers sagādāja patiesu šovu, kad demonstrēja dabiskos instinktus un metās uzbrukt nevis ēsmai, bet pašam Robertam. Ērvins uz situāciju reaģēja, kliedzot, ka bēg, un skrienot prom no iespaidīgā dzīvnieka.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu