Renē Zelvēgere lomas dēļ piedzīvojusi iespaidīgas pārvērtības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Holivudas zvaigzne Renē Zelvēgere (52) izraudzīta par galvenās lomas atveidotāju kriminālseriālā "The Thing About Pam". Seriāls balstīts uz patiesiem notikumiem, tādēļ aktrisei bija jāpiedzīvo iespaidīgas vizuālās pārvērtības, lai līdzinātos stāsta galvenajam tēlam. 

Zelvēgere atveido Pemu Hapu, pusmūža māti un apdrošināšanas biroja darbinieci, kura 2011. un 2016. gadā iesaistījās nežēlīgās slepkavībās, par kurā viņai pašlaik ir izvirzītas mūža ieslodzījums.

"Ja, skatoties šovu, aktieri nevar atpazīt, tas ir liels kompliments." Zelvēgere norāda, ka tas ir būtiski, jo ļauj skatītājiem pilnībā uztvert stāstu un netiek veidotas asociācijas ar citām filmām.

"Mēs nemēģinām pastāstīt savu stāstu, bet gan kāda cita," viņa piebilst.

Jaunā seriāla "The Thing About Pam" publicitātes fotoattēlā Renē parādās lielā zilā kreklā ar platiem džinsiem un baltiem sniega zābakiem.

"Es biju kostīmā no galvas līdz kājām," tērpu raksturo aktrise. Holivudas zvaigzne seriālā ir redzama polsterētā tērpā, lai izskatītos, ka viņai ir liekais svars. Aktrise nēsāja mākslīgo degunu, grumbas un parūku, lai pilnībā pārtaptu par Pemu Hapu.

Viņa sacīja, ka Hapas nepiespiestais izskats un dzirkstošais raksturs palīdzēja viņai izvairīties no aizdomām par nozieguma izdarīšanu. "Šķita, ka viņa ir dāsna, domīga un laba draudzene," piebilda Renē.

Šova vadītāja Dženija Kleina stāstīja, ka Zelvēgeres pārvērtības viņai šķita sirreālas ne tikai viņas fiziskā izskata, bet arī jauniegūtu manieru dēļ. "Es tik daudz stundu biju pētījusi īsto Pemu policijas novērošanas ierakstos. Pārvērtības bija satriecošas, jo es neredzēju Renē. Es redzēju Pemu. Un tas arī bija mazliet biedējoši," teica Dženija Kleina.

"Tas bija polsterējums, protēzes, apģērba izvēle, gaita, kustības. Visas šīs lietas bija patiešām svarīgas, jo detaļas veido to, kā mēs redzam cilvēku," aktrise paskaidroja.

Atbildot uz jautājumu par to, kā ir spēlēt notiesātu slepkavu, viņa jokoja par biezo apģērba kārtu: "Bija karsti."

Aktrise uzskata, ka seriāls palīdzēs cilvēkiem saprast, ka būtiski ir ņemt vērā faktus, nevis paļauties uz cilvēka personību un izskatu. Arī prokurori sākotnēji neticēja, ka Hapa ir vainīga.

"Tas daudz atklāj par sociālajiem un personīgajiem aizspriedumiem un to, kā tie izpaužas krimināltiesību sistēmā. Es domāju, ka raugoties plašāk tas ir atspoguļojums tam, kur mēs šobrīd esam kā sabiedrība," viņa paskaidroja.

"Mēs ļoti uzticamies saviem secinājumiem. Ja esam definējuši noteiktas idejas, mēs vilcināmies no tām atteikties pat tad, ja parādījusies jauna informācija. Mēs vēlamies balstīties uz to, kas ir saskaņā ar pašu vērtībām. Šāda ideoloģija rada drošības sajūtu," pārdomās dalās Renē Zelvēgere.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu