Uzjundī runas, ka saderinājusies dziedātāja Adele

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Adele
Adele Foto: AFP/SCANPIX

Britu dziedātāja Adele (33), kura aptuveni pusgadu ir attiecībās ar  basketbolista Lebrona Džeimsa aģentu Riču Polu (39), parādījusies sabiedrībā ar iespaidīgu gredzenu zeltnesī. 

Adele 8. februārī apmeklēja "Brit Awards" balvu pasniegšanas ceremoniju, kur tika iemūžināta ar milzu gredzenu zeltnesī. Ārvalstu mediji un dziedātājas fani trin mēles - vai gredzens varētu nozīmēt, ka Adele ir saderinājusies?

Vēl nesen Adele uz nenoteiktu laiku pārcēla savus janvārī plānotos Lasvegasas koncertus, aizbildinoties ar Covid-19 situāciju un citām problēmām, kas nav ļāvušas viņai pilnvērtīgi sagatavoties. Tiesa, tolaik izskanēja ziņas, ka koncerti atcelti viņas attiecību problēmu dēļ.

Šova radošajai komandai pietuvinātas personas apgalvo, ka Adele mēģinājumu laikā regulāri raudājusi un pārtraukusi tos, lai sazvanītos ar Polu.

Drīz vien pēc tam kļuva zināms, ka Adele tomēr kāps uz skatuves, tiesa, jau iepriekšminētajā "Brit Awards" ceremonijā. Par to viņa paziņoja arī savos sociālajos tīklos. "Sveiki, ļoti priecājos paziņot, ka uzstāšos "Brit Awards" ceremonijā nākamajā nedēļā. Gaidu ar nepacietību!" rakstīja Adele.

Tāpat viņa šķietami atbildējusi uz baumām par viņas attiecību problēmām, rakstot: "Ak, un Ričs sūta savu mīlestību!"

Kā zināms, Adele iepriekš bija precējusies ar uzņēmēju Saimonu Konecki. Abiem ir kopīgs dēls.

Foto: Adele "Brit Awards" ceremonijā

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu