VIDEO Bauskas novadā traģiskā negadījumā miris busiņa vadītājs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Otrdien, 8. februārī, traģiska avārija notika Bauskas novada, Valles pagastā, kur uz ceļa Vecumnieki-Nereta-Subate vakarā sadūrās kravas auto un busiņš, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Kravas automašīna, kura otrdien tika ierauta avārijā, vēl trešdien atradās negadījuma vietā Valles pagastā pie autobusa pieturas "Penderi". Kravas mašīnas vadītājs kopā ar kolēģi spēkratu uzmana un, visticamāk, gaida, kad kāds atbrauks palīdzēt kravas piekabi izkraut un būs iespējams fūri no grāvja izvilkt.

Runāt par otrdien piedzīvoto šoferis atteicies. Negadījums notika pēc pulksten pieciem pievakarē. Kravas automašīnas priekšā pēkšņi izbrauca busiņš.

"1982. gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu "Fiat Ducato" un pagaidām nenoskaidrotu apstākļu dēļ iebrauca pretējā virziena braukšanas joslā, kur izraisīja sadursmi ar kravas transportlīdzekli "Mercedes-Benz Actros". Negadījuma vietā gāja bojā automašīnas "Fiat Ducato" vadītājs. Policijā par notikušo ir sākts kriminālprocess," stāsta Valsts policijas Zemgales reģiona pārstāve Dace Kalniņa.

Kadros, kas uzņemti neilgi pēc sadursmes redzams, ka no busiņa pāri nav palicis teju nekas. Otrdien braukšanas apstākļi bijuši apgrūtināti.

Blakus negadījuma vietai dzīvojošs vīrietis stāsta, ka dzirdējis troksni, redzējis, ka fūre stāv grāvī, arī busiņš uz pusēm pāršķelts. Vīrietis stāsta, ka ceļš bijis slidens, mazajam busiņam noteikti bija liels ātrums, uz ceļu – slapdjraņķis. Aculiecinieks pieļauj, ka "Fiat" droši vien sanesa, kā rezultātā iznākums ir letāls.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu