VIDEO ⟩ Pie Ikšķiles smagi avarē mikroautobuss. Pieci cilvēki guvuši ievainojumus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Paula Čurkste/LETA

Negadījums otrdienas, 9. februāra, vakarā notika pie Ikšķiles uz autoceļa Ropaži-Ikšķile. Avārijas rezultātā pieci cilvēki guvuši ievainojumus, no kuriem četri – nopietni savainoti, vēsta raidījums "Degpunktā".

Avārija notika starp Ikšķili un Tīnūžiem uz asfaltēta, bet līkumaina ceļa. "Volkswagen Caravelle" mikroautobusa vadītājam, zaudējot kontroli, transportlīdzeklis noslīdēja no ceļa, iešļūca grāvī un inerces vadīts turpināja traukties uz priekšu līdz uztriecās ieraktajai kanalizācijas caurulei.

Vadītājs un pasažieri – kopumā pieci cilvēki – guva ievainojumus, viens no mašīnā sēdošajiem triecienā tika izsviests no salona. 

"Ceļu satiksmes negadījumā cieta piecas personas, kurām palīdzību sniedza sešas mediķu brigādes, tostarp arī ārstu speciālistu brigāde.

Viens no cietušajiem neguva traumas, tādēļ hospitalizācija nebija nepieciešama. Savukārt četras personas mediķi nogādāja slimnīcā. Jāpiebilst, ka gūtās traumas ir vērtējamas kā vidēji smagas un smagas, tostarp divas personas negadījumā guva politraumu, jeb vairāku ķermeņa daļu nopietnus ievainojumus," stāsta Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Elīna Jurēvica.

Tā kā traumas ir nopietnas un lielākā daļa no negadījumā ierautajiem pašlaik ārstējas slimnīcā, likumsargiem precīza notikušā aina vēl nav skaidra.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu