"Turieties pa gabalu!" Liene Ušakova brīdina sievietes par Latvijas "Tinder" krāpnieku (26)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Par globālu hitu kļuvusi "Netflix" jaunā dokumentālā filma "The Tindler Swindler", kura vēsta par kādu vīrieti, kurš, izmantojot populāro iepazīšanās platformu "Tinder", ļaunprātīgi no sievietēm izvilinājis miljoniem dolāru lielas naudas summas. Ar līdzīgu situāciju pirms pāris gadiem saskārās latviešu dziedātāja Liene Ušakova.

Atgādinām, ka par vienu no 2018. gada skaļākajiem skandāliem kļuva dziedātājas Lienes Ušakovas stāsts par kādu donžuānu, kurš apkrāpj sievietes. 

Abiem izveidojās galvu reibinošs romāns, kura laikā Liene privātās sarakstēs atklāja savas slēptākās seksuālās fantāzijas, kā arī nosūtīja seksa video. Tam pāri - vīrietim bija pieejami arī Lienes pases un citi dati. Pēcāk Ušakova atklāja, ka viņai ticis "iesaldēts" (slēgts) bankas konts un viņa palikusi bez finansiāliem līdzekļiem.

Tāpat atklājās, ka Liene nav vienīgais krāpnieka upuris, un vispār viņš ir precējies trīs bērnu tēvs.

Reaģējot uz "Netflix" filmu, Ušakova vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos brīdināja sievietes par Latvijas "Tinder" blēdi. 

"Meitenes, noskatieties filmu! Daudzas no jums noteikti saskatīs līdzību ar Ronaldu Alpi. Ieguglējiet viņa seju un turieties pa gabalu! Viņam ir daudz profilu, meitenes. Un daudz dažādu vārdu. Tāpēc iegaumējiet viņa seju! Lai neiebrauktu dziļos sūdos," rakstīja Ušakova, kura 2021. gada vasarā atkārtoti brīdināja par krāpnieka iespējamo uzdarbošanos - vīrietis privātās sarakstēs dāmām piedāvāja randiņus "Andrejostā uz jahtiņas", "kaislīgu seksu" un solīja finansiāli atbalstīt.

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu