Kaspars Kambala atzīst, ka pēc kāzām ar Olgu ir "palaidies"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Uzņēmēja, sportista Kaspara Kambalas sieva Olga Kambala uzskata, ka daudzas sievietes pēc apprecēšanās mēdz "palaisties", taču viņa to nevar attiecināt uz sevi.

STV Pirmā! raidījuma "Slavenības. Bez filtra" skatītājiem Olga regulāri rāda, kā rūpējas par savu izskatu. Vienā no jaunākajām sērijām viņa apmeklēja vaksācijas procedūru, bet vēl iepriekš rādīja, kā ar filleriem uzlabo sava dibena izskatu.

Olga vēlas izskatīties labi arī vīra Kaspara Kambalas priekšā. "Parasti, kad pāris apprecas, sievietes "palaižas" - staigā ar spalvainām kājām un padusēm, ar "speķi" matos... Mans vīrs tam nepiekristu. Jo viņam tiešām ir ļoti svarīgi, lai man ir viss forši. Viņš pamana, ka man ir uztaisīta vaksācija," atzīst Olga.

Kaspars atzinīgi novērtē sievas rūpes par sevi un atzīst, ka netur viņai līdzi. "Vienīgais, kas ir palaidies apprecoties, tas esmu es. Bet [tas noticis], pateicoties Olgai, jo viņa mani visu laiku baro, un baro lielām porcijām, un jebkurā laikā, un nekad neatsaka kaut ko uztaisīt, atnest... Kas man ļoti patīk viņā - viņa turpina sevi ļoti pieskatīt un trenēties, un ņemties. Tāpēc arī es esmu nolēmis sākt trenēties," raidījumā atklāj bijušais basketbolists.

Kā zināms, Kaspars un Olga iepazinās 2020. gada rudenī un jau pagājušā gada sākumā abi apprecējās. Iepriekš Olga bija precējusies ar savu trīs meitu tēvu, taču Kambalas dēļ 16 gadus ilgo laulību šķīra.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu