VIDEO ⟩ "Te vienmēr iesprūst mašīnas." Pļavnieku iedzīvotāji sašutuši par ceļu pie mājas (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pļavnieku iedzīvotāji vēsta, ka ceļš pie viņu mājas ir ļoti sliktā stāvoklī. Katru dienu vairāki autovadītāji nespēj izbraukt no bedrēm, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Aculiecinieka uzfilmētajos kadros var pārliecināties par to, ka vienā un tajā pašā vietā regulāri iesprūst automašīnas.

Kā stāsta apkaimē dzīvojošais Andris, katru dienu vairākas automašīnas iesprūst un nespēj vairs izkustēties ne uz priekšu, ne aizmuguri.

Rīgas domes Satiksmes departamenta vadītājs Jānis Vaivods skaidro: "Šobrīd šis ielas posms nav izbūvēts, tas nav pilsētas uzturēšanā. Būvējot blakus esošās ēkas, attīstītājam bija uzlikts par pienākumu izbūvēt minēto posmu, diemžēl tas netika izdarīts."

Departamentā akcentē, ka pašreiz šo teritoriju nevar saukt par ielu. Būtībā iedzīvotāji pārvietojas pa iebraukātu pļavu. Nākotnē šeit paredzēta ielas izbūve, vienu posmu nāksies savest kārtībā jauna daudzdzīvokļa nama būvniekiem.

"Attiecībā uz jaunajiem projektiem, izvirzot tehniskos noteikumus, uzliekam par pienākumu attīstītājam sakārtot ielu posmus. Tāpat norādām, ka ielas nodošana ekspluatācijā notiek pirms vai reizē ar ēkas nodošanu ekspluatācijā. Šobrīd nav iespējams nodot ekspluatācijā ēku, ja nav sakārtots ielas posms," sacīja Jānis.

Video: Raidījuma "Bez Tabu" sižets

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu