VIDEO ⟩ "Mērķis ir tikt finālā!" Grupa "Citi zēni" sniedz pirmo interviju pēc uzvaras "Supernovā" (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Citi zēni"
"Citi zēni" Foto: publicitātes

Latvijas pārstāvji šā gada Eirovīzijas dziesmu konkursā, grupa "Citi zēni" LTV raidījumā "Rīta panorāma" snieguši pirmo interviju pēc uzvaras nacionālajā atlasē. 

Grupa atklāja, ka nepilnas divas dienas pēc uzvaras konkursā "Supernova 2022" sākušies darbi pie Eirovīzijas priekšnesuma. "Tā eiforija bija, mēs viņu izbaudījām tieši divas dienas, tagad jāsāk ķerties klāt pie darbiņiem, jo tas mērķis ir, lai mums būtu kaut kas, ar ko lepoties," intervijā atklāja grupas līderis Jānis Pētersons. 

"Cerams, ka mēs noturēsim to super enerģiju līdz pat tam brīdim."

Vaicāti, vai kaut ko mainīs savā priekšnesumā, grupas dalībnieki atzina, ka šobrīd ir izdarījuši labāko, ko varēja, taču priekšā ir trīs mēneši, lai izdarītu vēl daudzkārt labāk. "Jāatceras, ka uz "Supernovas" atlasi mēs paspējām saslimt, tādēļ bija mazāk laika, nekā mēs gribējām, lai sagatavotos. 

Savukārt tagad uz Turīnu - trīs mēneši, katru dienu mēģinājumi. Es domāju, mēs tur uz galvas, uz rokām varam staigāt, ja ir vajadzīgs," atzina Pētersons.

"Mums ir diezgan laba iespēja tikt finālā, un pārlauzt šo mazo lāstu. Mērķis ir tikt finālā," uzskata grupas dalībnieks Roberts Memmēns. Kā zināms, Latvija kopš 2016. gada nav pārvarējusi Eirovīzijas pusfināla barjeru. 

Grupa pateicas visiem par atbalstu un norāda, ka tas ir tas ir gods un liela atbildība pārstāvēt Latviju Eirovīzijā. 

To, vai puiši savā priekšnesumā saglabās saksofonu un špagatu, uzzini video!

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu