Filips Kirkorovs joprojām nespēj samierināties ar māsas nāvi: Uzskatu, ka traģēdiju varēja novērst (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Filips Kirkorovs.
Filips Kirkorovs. Foto: Edijs Pālens/LETA

Filips Kirkorovs (54) raidījumā "Noslēpums miljonam" atzina, ka joprojām uztraucas par to, ka viņam nav brāļu un māsu. Viņš pauž nožēlu, ka nav laikus uzzinājis par māsas piedzimšanu, jo tēvs slēpis sievas grūtniecību. 

Filips Kirkorovs atzina, ka sastrīdējies ar tēvu, kad uzzinājis, ka otrā sieva Ludmila bijusi gaidībās. Viņš uzskata, ka pārāk ilgi nav zinājis patiesību. Filipa Kirkorova vienīgā māsa Ksenija nomira, kad viņai bija tikai septiņas dienas. Jaundzimušās nāves iemesls bija neattīstītas plaušas. 

Tēva sieva palika stāvoklī nobriedušā vecumā, kad viņai bija pāri četrdesmit gadiem. Pāris šo faktu slēpa ne tikai no sabiedrības, bet arī no tuvākajiem cilvēkiem. Viņi to skaidroja ar bailēm par topošo māmiņu un viņas bērnu.

Filips Kirkorovs par mazuli uzzināja pēc viņas piedzimšanas. Dziedātājs joprojām nevar mierīgi runāt par māsas nāvi. "Es par visu uzzināju, kad meitene jau bija piedzimusi un kad plaušas atteicās darboties," atzīst mūziķis.

Viņš uzskata, ka traģēdiju varēja novērst, ja dzemdības nebūtu notikušas mazpilsētā. Viss notika 2002. gadā, kamēr Filips Kirkorovs bija precējies ar Allu Pugačovu. Mākslinieks ir pārliecināts, ka viņš un Alla varētu Maskavā atrast labākos ārstus tēva sievai un viņu meitai, viss varēja izvērsties pavisam citādāk.

“Es biju pēdējais, kurš uzzināja, ka ir dzimusi mana māsa,” sacīja Filips Kirkorovs. "Varbūt tēvs baidījās, ka es joprojām esmu greizsirdīgs, ka viņš apprecējās... Gan es, gan Alla bijām ļoti noraizējušies, ka nevaram glābt Kseniju. Tagad viņai būtu piecpadsmit, un viņa varētu nākt uz šo studiju," pārdomās dalās mūziķis. 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu