VIDEO Alkohola reibumā jaunietis uz Gaisa tilta izraisa avāriju un zaudē nesen iegūtās tiesības (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Svētdienas rītā uz Gaisa tilta Rīgā kāds jaunietis dzeltenā "Seat" izraisīja sadursmi ar Vācijas pilsoņa vadīto "Volvo", vēsta raidījums "Degpunktā".

Rīgas pašvaldības policijas Tūrisma policijas priekšnieks Vitālijs Škutāns TV3 raidījumam "Degpunktā" skaidroja, ka pēc negadījuma pie tuvumā esošajiem likumsargiem vērsušies cilvēki pēc palīdzības, sakot, ka ir notikusi divu auto sadursme, un viens no vadītājiem ir alkohola reibumā.

"Seat" vadītājs nenoliedza, ka ir reibumā, un pēc policijas darbinieces vaicātā, vai viņam ir tiesības, vien pasmējies, ka drīz jau viņam tiesību nebūs.

Par notikušā apstākļiem runājot, vācietis, kurš policistiem pauda sašutumu, ka nezina, kā šādā situācijā rīkoties, pastāstīja arī to, ka pamanījis salīdzinoši lielā ātrumā tuvojošos auto un tad jau arī notikusi sadursme. 

Ceļu policisti palīdzēja sakārtot visu dokumentāciju, savukārt avārijas izraisītājam, kurš tikai 2021. gadā ieguvis vadītāja apliecību, konstatēts aptuveni 1 promiles reibums. Tas nozīmē naudas sodu no 430 eiro un vismaz gadu bez tiesībām, piebilst "Degpunktā".

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu