VIDEO ⟩ Olaines pagastā uz dzelzceļa sliedēm dzīvību zaudē vīrietis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Ieva Lūka/LETA

Traģisks atgadījums noticis uz dzelzceļa sliedēm Olaines pagastā, kur pasažieru vilciens notrieca vīrieti, kas nekādi nereaģēja uz transportlīdzekļa brīdinošajiem signāliem, vēsta "Degpunktā".

Pakļūstot zem pasažieru vilciena, dzīvību zaudēja vīrietis. Tagad policistiem ir jānoskaidro, vai bojāgājušais rīkojās mērķtiecīgi vai nebija pietiekami uzmanīgs un transporta tuvošanos vienkārši nepamanīja.

Mašīnista pūles pielietot ārkārtas bremzēšanu šoreiz nepalīdzēja, jo vīrietis izgāja vilciena priekšā posmā, kur aptuvenais braukšanas ātrums ir tuvu 90 kilometriem stundā. Arī uz lokomotīves skaņas signāliem gājējs neesot reaģējis.

"Ap pulksten puspieciem pēcpusdienā Olaines pagastā, netālu no dzelzceļa stacijas "Tīraine", virzienā uz Olaines pusi, elektrovilciens uzbrauca kādam vīrietim, kurš notikuma vietā gāja bojā. Saistībā ar notikušo ir uzsākts kriminālprocess pēc krimināllikuma 13. nodaļas," norāda Valsts policijas pārstāve Krista Andersone.

Negadījuma dēļ pasažieru vilcieni, kas kursēja minētajā posmā, tika apturēti, aptuvenais kavējums – vismaz stunda. Arī autobraucējiem uz Tīraines dzelzceļa pārbrauktuves nācās trenēt pacietību – sliežu posmu nācās uz laiku slēgt. Traģēdijas vieta ir tālu no veikaliem, dzīvojamām mājam un citas pilsētas infrastruktūras, – šie apstākļi netieši norāda, ka gājējs, iespējams, mēroja savu ceļu tikai ar vienu mērķi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu