Dita Grauda atklāj, kāpēc neplāno pārcelties uz dzīvi pie mīļotā vīrieša Āfrikā (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram/ditagrauda, Gints Bāliņš/TVNET / TVNET kolāža

Grima māksliniece Dita Grauda pērn decembrī dāvāja meitu dimantu meklētājam "Mr. Kauliņam" jeb Guntaram Kļaviņam, kurš jau daudzus gadus dzīvo Āfrikā. Intervijā žurnālam "Ieva" Grauda atklāj, vai būtu gatava pārcelties uz dzīvi pie viņa.

Kā zināms, Ditas mīļotais vīrietis un meitas Annas tēvs ir Guntars Kļaviņš - baņķieris un grupas "Prāta vētra" bundzinieka, režisora Kaspara Rogas filmas "Meklējot Mr. Kauliņu" galvenais varonis.

Filma stāsta par Guntaru Kļaviņu jeb Mr. Kauliņu, kurš ir finansists un šarmants dzīves baudītājs. Pēc sava biznesa kraha viņš pazūd bez vēsts, radiniekus un draugus atstājot par sevi pilnīgā neziņā. Starp tiem ir arī viņa labākais draugs Kaspars Roga, kurš apņemas noskaidrot, kur palicis Kauliņš. Pēc vairākiem gadiem Roga viņu atrod Āfrikā, Sjerraleonē, kur Kauliņš ir sācis kārtējo bīstamo avantūru - dimantu meklēšanu.

Guntars dzīvo Sjerraleonē jau daudzus gadus. Vaicāta, vai Dita varētu sevi iedomāties tur dzīvojam, viņa atbild: 

"Man patīk Eiropa. Es varētu dzīvot kādā skaistā, siltā vietā, bet ne Āfrikā. Ceļojumā aizbraukt būtu eksotiski, bet ikdienā man ļoti svarīgi, lai vide ir droša, sakopta un ir ērti dzīvot."

Neraugoties uz Guntara neparasto dzīves pieredzi, Dita atklāj, ka viņu nebiedē mīļotā pagātne. "Guntars ir interesants cilvēks, un man patīk, ja ir interesanti. Protams, var just, ka viņa uzkrātā dzīves pieredze reizēm viņā rada grūtsirdību, bet - kā jau mums visiem - ir labās un ir sliktās dienas. Mani nebiedē tas, kas viņa dzīvē ir bijis, man svarīgi, kā mums izdosies kopā veidot nākotni," atklāj viņa.

Dita atzīst, ka ļoti gribētu apprecēties, taču nav no tām sievietēm, kura teiks vīrietim, ka jāprecas.

Pilnu interviju ar Ditu Graudu lasiet žurnāla "Ieva" 16. februāra numurā!

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu