Aktrise Lilija Džeimsa pārvēršas līdz nepazīšanai, lai līdzinātos Pamelai Andersonei

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Straumēšanas platformā "Hulu" šobrīd redzams seriāls "Pam & Tommy", kur atveidots stāsts par slavenās Pamelas Andersones un mūziķa Tomija Lī attiecībām. Seriāla galvenajā lomā ir aktrise Lilija Džeimsa, kura piedzīvoja iespaidīgas pārvērtības, lai līdzinātos Pamelai. 

1995. gadā Pamelas Andersones un Tomija Lī mājā notika laupīšana, kurā nozaga dažādas vērtīgas lietas un video kaseti. Kasetē bija privāts pāra ieraksts, kur abi redzami nododamies mīlas priekiem. Seriāls "Pam & Tommy" sniedz ieskatu notikumos, kuri saistīti ar bēdīgi slaveno video. 

2021. gada sākumā tika publicēti pirmie Lilijas Džeimsas foto Pamelas Andersones lomā. Cilvēkus šokēja aktrises pēkšņā līdzība Andersonei. Viņa ieguva ne tikai jaunas aprises, bet arī sejas vaibstus.

Seriāla veidotāji zināja, ka viņus gaida panākumi, jo sabiedrība izrādīja milzīgu interesi. Filmēšanas grupa bieži manīja paparacī, kuri slēpās, lai iegūtu labākos kadrus ar Liliju Džeimsu.

Seriāla grima un kostīmu mākslinieki dalījās detaļās par pārvērtībām. "Lilijai ir brīnišķīgas, skaistas uzacis, kuras mēs nevēlējāmies koriģēt. Tādēļ nolēmām tās aizklāt ar pieres protēzi. Mēs sapratām, ka izveidotās uzacis aktrisi padarīja ļoti līdzīgu Pamelai," stāstīja grima mākslinieks. Pieres protēze bija veidota tā, lai aktrise varētu paust emocijas un kustināt uzacis.

Grima mākslinieks centās atveidot Andersones tievās uzacis, kuras bija trends deviņdesmitajos gados. Viņi izmantoja arī tumšu acu grimu, tušu biezā kārtā un gaišu lūpu krāsu. Pamelai bieži bija gari akrila nagi, tādēļ arī Lilijai pieaudzēja garus mākslīgos nagus.

Aktrises siluets bija nozīmīgs. Viņi nedrīkstēja kļūdīties, īpaši ainās, kurās jāvelk peldkostīms. Stāsta grima mākslinieks: 

"Mēs veicām divus vai trīs testus ar dažādām mākslīgajām krūtīm, lai tās izskatītos pareizi no visiem leņķiem un perspektīvām. Mēs nedrīkstējām kļūdīties."

Lai sagatavotu Liliju Džeimsu filmēšanai, katru dienu bija jāpavada četras stundas grimētavā. Aktrise izjuta lielu atbildību, lai Pamelu atainotu cieņpilni un patiesajā veidolā.

Komanda ar prieku atcerējās, kā Džeimsa izmantoja grimēšanas laiku, lai pilnveidotu tēlojumu: "Katru sekundi viņa trenējās — pat krēslā. Katru sekundi viņa skatījās intervijas, katru sekundi viņa skatījās uz to, kā Pamela kustas. Tikai šīs lietas ir tās, kuras padarīja grimu un matu sakārtojumu efektīgu."

Par izaicinājumiem, atveidojot blondo skaistuli, Lilija stāsta: "Tu izproti, ko cilvēki par tevi domā. Ir ļoti noderīgi saprast, kāda ir šī fantāzija... Es biju gatava transformējošai lomai, kaut kam, ko es īsti nedomāju, ka spēšu realizēt."

Lilija uzskata, ka Pamelas Andersones un Tomija Lī bēdīgi mīlas stāsts ir ietekmējis mūsdienu kultūru: "Daudzi nezina patiesos notikumus. Toreiz tas bija lielākais seksa, ekspluatācijas internetā un privātuma skandāls."

Tomijs Lī un Pamela apprecējās 1995.gada februārī, vien pāris dienas pēc abu iepazīšanās. Mūziķim Tomijam Lī un Andersonei ir divi bērni. Pāris izšķīrās 1998.gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu