Linda Mūrniece atklāj savu skaudro attiecību pieredzi ar vīriešiem - aprēķinātājiem (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Linda Mūrniece
Linda Mūrniece Foto: Lindas Mūrnieces privātais arhīvs

Bijusī politiķe, tagad uzņēmēja Linda Mūrniece intervijā LTV raidījumam "Aizliegtais paņēmiens", kas tika veltīts mīlestības tēmai, atklāja, ka viņas pieredzē bijuši vīrieši, kuriem attiecības ir aprēķins.

Mūrniece, kura ir trīs reizes precējusies un šķīrusies un par savu attiecību pieredzi publiski runājusi sociālajos tīklos, raidījumā atklāj, ka saskārusies arī ar aprēķinātājiem. "[Viņi] mēģina imitēt attiecības un mēģina izlikties, ka tās varētu būt attiecības. Vismaz es to ļoti ātri pamanu un, protams, saprotu, ka man tas noteikti nav vajadzīgs," atklāj Mūrniece.

"Tā apzināti skatījos, nu, ko tad vēl cilvēks izdomās?

Jā, tā ir nesamaksāta kafija, ar laiku sāk parādīties bērni, kuriem garām ejot suliņu vajadzēja, tad vajadzēja mašīnu aizņemties..." aprēķinātāju tipu iezīmē Mūrniece, piebilstot, ka bijušas situācijas, kad cilvēki pat esot gatavi nonākt uz žurnāla vāka kopā ar viņu, lai kļūtu slaveni. 

"Es negribu runāt par visiem vīriešiem, bet - jo vairāk gadu, jo grūtāk ir atrast vīrieti, kurš ir patstāvīgs, spējīgs, veiksmīgs un kurš pēc šķiršanās nedzīvo kopā ar mammu," secina Mūrniece.

Intervijā viņa prāto, ka mīlestības meklējumus, iespējams, ietekmējis tas, ka viņa uzaugusi bez mammas un tēta, bet ar ļoti stingru vecmammu.

"Cilvēks, kuram bērnībā pietrūkst mīlestības un uzmanības, viņš to meklē droši vien vēlāk. (..) Droši vien es pati mēģinu atrast tādas attiecības, kur man pietiks tās mīlestības un rūpju, kas man kādreiz nav bijis. Un, jā, es esmu no tiem cilvēkiem, kurš ir gatavs gana ilgi meklēt pareizās attiecības un atteikties no surogātattiecībām." 

Par jaunajām attiecībām, kuras uzplauka šā gada sākumā, Mūrniece saka: "Sagaidu, ka šīs būs manas dzīves pēdējās attiecības." 

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu