Lielās Juglas upē ielūzušais bērns atrasts miris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Lūka/LETA

Ceturtdien, 17. februārī, tika atrastas Lielās Juglas upē ielūzušā zēna mirstīgās atliekas, ziņo Valsts policija (VP).

Svētdien, 13. februārī, ap pulksten 16.00 Ropažu novadā, Zaķumuižā, Lielās Juglas upē ielūza kāds 2014. gadā dzimis zēns. Tika uzsākti aktīvi personas meklēšanas pasākumi, kuros tika piesaistīti plaši operatīvo dienestu spēki.

Visas šīs dienas, no svētdienas līdz ceturtdienai, norisinājās meklēšanas darbi, kuros aktīvi iesaistījās gan Valsts policija, gan Valsts ugunsdzēšanas un glābšanas dienesta ūdenslīdēji, tāpat arī Rīgas pašvaldības policijas ūdenslīdēji un glābēji, arī organizācijas bezvēsts.lv brīvprātīgie ar nepieciešamo tehniku, tāpat arī zēna radinieki. Jāpiebilst, ka meklēšanas darbus apgrūtināja laikapstākļi, straume, ledus un ūdenstilpes dziļums, kurš dažviet sasniedza pat četrus metrus.

Ceturtdien, 17. februārī, mainīgo laikapstākļu ietekmē ledus upē bija pakusis. Zēna radinieki, veicot upes apsekošanu ar laivu, 20 metrus no krasta un trīs kilometrus no vietas, kur zēns ielūza upē, pamanīja zēna līķi.

Tika konstatēts, ka atrastā persona ir 2014. gadā dzimušais puisītis, kurš 13. februārī ielūza ledū. Valsts policija par notikušo ir uzsākusi kriminālprocesu.

Policija izsaka visdziļāko līdzjūtību zēna ģimenei un tuviniekiem. Tāpat izsakām pateicību par meklēšanas darbiem visām iesaistītajām iestādēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu