Daiļslidošanas pāru sacensībās triumfē Ķīnas duets Sui/Haņs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sui Veņdzjina un Haņs Cuns.
Sui Veņdzjina un Haņs Cuns. Foto: AFP/SCANPIX

Sestdien, 19. februārī, olimpisko spēļu pāru daiļslidošanas sacensībās uzvaras laurus plūca Ķīnas duets Sui Veņdzjina un Haņs Cuns.

Sestdien 16 pāri izpildīja izvēles programmu, un kopvērtējumā uzvarētāji sakrāja 239,88 punktus.

Sudraba medaļu ieguva Krievijas Olimpiskās komitejas (KOK) duets Jevgēņija Tarasova/Vladimirs Morozovs, kuri īsās un izvēles programmas kopvērtējumā saņēma 239,25 punktus.

Ar 237,71 punktu divu programmu kopvērtējumā bronzas medaļu saņēma vēl viens ROC pāris Anastasija Mišina/Aleksandrs Gaļļamovs.

Ceturtajā vietā ar 220,5 punktiem ierindojās sudraba un bronzas medaļas ieguvēju tautieši Aleksandra Boikova/Dmitrijs Kozlovskis, bet piektajā vietā ir Ķīnas duets Pena Čena/Dzjiņs Jans, kuru vērtējums par īso un izvēles programmu bija 214,84 punkti.

Jau vēstīts, ka pēc īsās programmas līderi bija mājinieces Ķīnas duets Sui Veņdzjina/Haņs Cuns, kam sekoja trīs KOK pāri: Tarasova/Morozovs, Mišina/Gaļļamovs un Boikova/Kozlovskis.

Kopumā īso programmu izpildīja 18 daiļslidotāju pāri, no kuriem 16 kvalificējās izvēles programmai.

Pirms četriem gadiem Phjončhanas olimpisko spēļu pāru sacensībās triumfēja pieredzējušais Vācijas daiļslidotāju duets Aļona Savčenko un Bruno Maso, aiz sevis atstājot Ķīnas pāri Sui/Haņs, bet bet bronzas medaļas ieguva kanādieši Megana Duhamela un Eriks Redfords.

Pekinas olimpiskās spēles notiek no 4. līdz 20.februārim.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu