Greizsirdīgākās horoskopa zīmes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Kulbir/ Pexels

Greizsirdība bieži vien liek mums saskatīt savu neglītāko personības šķautni. Uzzini, vai arī tu esi greizsirdīgāko Zodiaka zīmju vidū!

1. Skorpions

Skorpions ir visgreizsirdīgākā horoskopa zīme. Šīs zīmes pārstāvji parasti neuzticas citiem, tādēļ viņi bieži vien nepatiesi apsūdz citus cilvēkus. Skorpions nespēj labi apslēpt savas emocijas, tādēļ šī zīme, visticamāk, "izstaros" greizsirdību pat tad, ja kāds viņa partnerim vienkārši stāvēs tuvumā.

2. Vēzis

Lai gan Vēzis ļoti bieži izjūt greizsirdību, taču atšķirībā no Skorpiona viņš to lieliski prot slēpt. Šī zīme ir slēpšanās meistars, un apkārtējie, visticamāk, nenojautīs īstās Vēža sajūtas. Gadījumā, ja Vēzis izlems parādīt savas patiesās emocijas, gatavojies īstam šovam - garlaicīgi noteikti nebūs.

3. Lauva

Lauva ir vismīlošākā un kaislīgākā horoskopa zīme. Šī zīme neuztraucas par to, ja kaut kas neiet tā kā plānots. Greizsirdība iemājo tad, kad Lauvas partneris uzmanību pievērš kādam citam. Šai zīmei ir nepieciešama nedalīta uzmanība no apkārtējiem cilvēkiem. Ja viņa to nesaņem, greizsirdība ir garantēta. 

4. Jaunava

Jaunavas ikdienā bieži jūt greizsirdību, taču tā nav saistīta ar attiecībām. Jaunavas ir ļoti paškritiskas un, redzot cita cilvēka panākumus, šī zīme izjūt greizsirdību. Šīs zīmes pārstāvji dzīvi saredz kā sacensības. Ja kādam klājas labāk - Jaunava jūtas kā zaudētāja.

5. Auns

Auni ir ļoti kaislīgi un viņi piedzīvo krasas garastāvokļa izmaiņas. Kad Auns ir greizsirdīgs, viņš strauji rīkojas. Šī zīme vispirms dara un tikai pēc tam domā par rīcības sekām. Viņa rīcību vada emocijas. Šī zīme ikdienā reti izjūt greizsirdību, taču situācijās, kad tā ir piezagusies, apkārtējiem cilvēkiem ieteicams turēties no Auna pa gabalu.

6. Vērsis

Lai gan Vērsis ir privātīpašniecisks un ar pašpārliecības trūkumu, taču greizsirdību šī zīme izjūt reti. Viņš ir ļoti pacietīgs un saprotošs, tādēļ zina, kurās situācijās vajag un kurās nevajag reaģēt emocionāli. Ja Vērsis tomēr parāda savu greizsirdīgo pusi, tad tas nozīmē, ka viņu kaut kas ļoti satrauc.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu