VIDEO ⟩ Mākslinieka Brektes pateicības uzruna televīzijā sanikno sociālo tīklu lietotājus (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

19. februāra vakarā tiešraidē Latvijas Televīzijā un Latvijas Radio pasniegtas Latvijas sabiedrisko mediju gada balvas kultūrā – "Kilograms kultūras 2021". Apbalvojumu kategorijā "Pārsteigums" saņēma Kristiana Brektes sienas gleznojums "Veltījums Džemmai Skulmei". Ļaudis vietnē "Twitter" samulsināja mākslinieka pateicības runa. 

Savu pateicības runu par saņemto apbalvojumu Kristians Brekte noslēdza ar novēlējumu: "Esat drosmīgi un ļaujiet māksliniekiem, tiesnešiem, dakteriem, dzejniekiem darīt savu darbu un nepirst dīvānā!" 

Runas noslēgums pamatīgi samulsināja televīzijas skatītājus, kuri savas domas steidza izteikt vietnē "Twitter". Vieni bažījās par Brektes savdabīgo izteicienu, taču citi uzskatīja, ka teiciens bijis trāpīgs. 

Balvas "Kilograms kultūras 2021" žūrijā ir LTV, LR un LSM kultūras jomas profesionāļi – LTV Kultūras raidījumu redakcijas vadītāja Ieva Rozentāle, žurnālistes Lilita Eglīte, Eva Johansone, Daira Āboliņa un Henrieta Verhoustinska, LR3 "Klasika" direktore Gunda Vaivode, žurnālisti Orests Silabriedis, Liene Jakovļeva un LR1 žurnālists Toms Treibergs, kā arī portāla LSM kultūras sadaļas redaktore Laila Burāne. 

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu