"Es šogad gribu tusēt." Felipe Gabriels atklāj, kā bauda dzīvi brīva vīrieša statusā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" futbolists un influenceris Felipe Gabriels Ksavjērs stāsta par ballīšu dzīvi Brazīlijā un dalās pārdomās par attiecību veidošanu.

Raidījumā Felipe redzams restorānā, svinot paziņas dzimšanas dienu. Viņš skaidro, ka ar šo meiteni viņu nevieno romantiskas attiecības. Tuvākajā laikā viņš vēlas palikt viens.

"Man bija nepieciešami 20 gadi, lai atrastu savu pirmo draudzeni. Atrast otro arī būs ilgi. Es šogad gribu tusēt.

Tagad man ir tikai divi varianti. Vai nu atgūt Rēziju, vai turpināt būt vienam visu gadu," pārdomās dalās Felipe.

Viņš uzskata, ka Brazīlijā ir citādāki cilvēki un arī kultūra. Esot arī plašākas izklaides iespējas. "Es varu izvēlēties pēc garastāvokļa. Ja gribu atpūsties ar draugu, varu arī tā. Katra diena Brazīlijā ir savādāka. Brazīlijā cilvēkiem patīk bučoties. Mēs esam ļoti atvērti, un mums patīk iet un bučot visus apkārt. Mēs tādi esam," viņš secina.

Lai gan vīriešiem bieži vien ir svarīga attiecību intīmā daļa, Felipe atzīst, ka viņam būtiski just otra cilvēka enerģiju: "Ja enerģija ir laba, tad varam iet arī tālāk. Man bija sekss ar brazīlieti un bija slikti. Man bija sekss ar latvieti un bija ļoti labi." Protams, vislabākās atmiņas joprojām esot tieši par Rēziju.

Pērnā gada novembrī Felipe Gabriels, kurš sešus gadus uzturējās Latvijā, nāca klajā ar paziņojumu, ka viņam šeit vairs nav ļauts uzturēties. Toreiz viņš atklāja, ka ir izjukušas arī attiecībās ar latvju daiļavu Rēziju Stepku. Par iemeslu tam bijusi Felipes aizņemtība ar dažādiem projektiem, un attiecības esot atstātas novārtā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu