"Sāpes bija neciešamas." Somu slēpotājs sacensību laikā apsaldējis vīrieša vārīgāko vietu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Remi Lindholms
Remi Lindholms Foto: EPA/Scanpix

Somu slēpotājs Remi Lindholms ziņu medijam "Reuters" atklājis, ka olimpiskā pieredze viņam vārda vistiešākajā nozīmē bijusi ļoti sāpīga.

Olimpisko spēļu laikā daudzi slēpotāji sūdzējās par aukstumu. Arī pašmāju ziemeļu divcīņnieks Markuss Vinogradovs atklāja, ka slēpošanas distanci nevarējis pabeigt, jo viņa pirksti aukstuma dēļ kļuvuši nejūtīgi.

Nejūtīgi pirksti gan šķiet ļoti sekundāra problēma, ja pretim tiek liktas Lindholma pārciestās sāpes 30 kilometru slēpojumā. Oriģināli sacensību distancei bija jābūt 50 kilometrus garai, tomēr organizatori, ņemot vērā aukstumu, distanci samazināja.

Tas tik un tā nepalīdzēja Lindholmam izvairīties no ļoti nepatīkama apsaldējuma. Somu slēpotājs distanci noslēdza 28. vietā, bet pēcāk viņš sarunā ar medijiem sūdzējās, ka sacensību gaitā apsaldējis savu dzimumlocekli.

"Jūs droši vien varat uzminēt, kura ķermeņa daļa man finišā bija apsaldēta. Šīs pavisam noteikti bija smagākās sacensības, kurās esmu piedalījos. Es vienkārši cīnījos, lai tiktu līdz finišam," sacījis Lindholmds.

Līdz ar finišēšanu Lindholms nekavējoties kājstarpei pielika siltuma avotu. Un tajā brīdī sākās īstās sāpes...

"Kad apsaldētās ķermeņa daļas pēc sacensībām sāk sasilt... Sāpes bija neciešamas," norādīja Linholms.

Par nelaimi somu slēpotājam šis nav pirmais gadījums, kad viņa "mantībai" bija jāpārcieš liels aukstums. Tiek ziņots, ka ar līdzīgu nelaimi viņš sastapies arī pasaules kausa posmā aizvadītā gada novembrī. Varbūt laiks padomāt par biezāku apakšveļu...

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu