Aktrise Sandra Kļaviņa ļāvusies virtuālām attiecībām ar vīrieti no Turcijas (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Jaunā Rīgas teātra aktrise Sandra Kļaviņa pandēmijas laikā nodevusies virtuālām attiecībām ar vīrieti no Turcijas, atsaucoties uz Kļaviņas vēstīto žurnālam "Annas Psiholoģija", šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Sandra Kļaviņa intervijā žurnālam "Annas Psiholoģija" sacīja, ka viņas sirds atkal esot brīva, taču aktrise ļāvusies romantiskam piedzīvojumam.

"Ir kaut kas, kas man pašai ir jauna pieredze, un to atnesis tieši šis dīvainais laiks. (..) Tā manā virtuālajā dzīvē ienāca kāds cilvēks no otras pasaules malas, no Turcijas, un man ir ārkārtīgi interesanti ar viņu runāt, jo viņš ir ne vien citas tautības un kultūras, bet arī citas ticības cilvēks," atklāj Sandra.

Ar turku viņa sarunājoties gan par filmām, gan par aktieriem un mūziku. "Lēnā garā iepazīstam viens otra pasauli. Varbūt skanēs jocīgi, bet es arī saprotu, ar ko tie citas mentalitātes vīrieši paņem. Protams, mums arī ir forši vīrieši, bet vēsture, karš, audzināšana, demogrāfija – viss ir atstājis iespaidu.

Daudziem raksturīgs skopums emocijās un izteicienos – jūtas varbūt ir un daudz, taču tās netiek izrādītas. Bet sievietei to vajag – to sievišķīgo sajūtu, ka esi karaliene.

Un tur nemaz nevajag ne satikties, ne kaut ko plānot. Nemaz nevajag to klātbūtni. Pietiek, ka ir tāds pasaulē, kas tev tā raksta," uzskata aktrise.

Viņa skaidro, ka romāns tas gluži neesot un viņa ir apmierināta ar to, ko šis vīrietis viņai spēj sniegt. 

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu