Eksperts: Karaliskās ģimenes nākotne ir Kembridžas hercogienes rokās (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: SIPA/Scanpix

"Karaliskās ģimenes nākotne ir atkarīga no Kembridžas hercogienes," prognozē karaliskais eksperts Patriks Džefsons, kurš pazīstams kā izcils britu monarhijas pārzinātājs. Monarhija paļaujas uz vienu cilvēku, kas nepārtrauktajā skandālu jūrā izglābs ģimenes reputāciju: tā ir topošā karaliene Ketrīna.

Reiz Džefsons strādāja pie princeses Diānas par personāla vadītāju, tāpēc viņš skaidri zina, cik svarīga loma monarhijā var būt cilvēkiem, kuri iepprecas karaliskajā ģimenē. Saskaņā ar "Page Six" publicēto informāciju, Džefsons izcēla

Ketrīnu kā galveno figūru nākamās karaliskās ģimenes vēstures nodaļas veidošanā.

"Pēc prinča Endrjū seksa skandāla monarhijai ir ļoti nepieciešami pārliecinoši un konvencionāli karalisko pienākumu izpildītāji," skaidro Džefsons.

"Ketrīna ir tieši tas, kas vajadzīgs šiem nemierīgajiem karaliskās ģimenes laikiem, tāpēc nav pārspīlēti teikt, ka Vindzoru nākotne ir viņas rokās."

Džefsons slavē hercogieni Ketrīnu par viņas attieksmi pret karalisko dzīvi un noteikumiem.

“Kembridžas hercogienei, tāpat kā tautas princesei Diānai, piemīt ļoti būtiska karaliskā īpašība: klātbūtne. Viņai jau piemīt pareiza izturēšanās sabiedrībā, vieglums, kas viņu kā topošo karalieni jau atšķir no citām karaliskās ģimenes sievietēm," uzsver karaliskais eksperts. “Monarhija ir visgarākā spēle… jo atšķirībā no biznesa, politikas vai masu mediju zvaigznēm, autoratlīdzība ir uz mūžu un tās laika apvāršņi ir bezgalīgi.

Ketrīna ir apguvusi šo ilgo spēli, un tas ir ļoti nozīmīgs sasniegums."

Tāpat Patriks ar lielu pietāti runā par Ketrīnas 40. dzimšanas dienas portretu un tā nozīmi: "Autoratlīdzība ir simbolisms un teātris — konstitucionāli tā ir tā funkcija. Un (šim oficiālajam portretam) ir jāstrādā kā no pirmā acu uzmetiena, tā no miljonā acu uzmetiena."

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu