Pie skatītājiem nonāks jauns raidījums, kuru vadīs Rūta Dvinska

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rūta Dvinska
Rūta Dvinska Foto: publicitātes

Pavasara vēsmas aiz loga jau ir jūtamas, tāpēc ir īstais laiks sākt gatavot savus darbarīkus, lai pie pirmās izdevības ar pilnu krūti varētu mesties dārza darbos. TV3 šajā pavasara sezonā skatītājiem piedāvās jaunu dārza pārvērtību raidījumu "Kas dārzā", kuru vadīs laika ziņu moderatore Rūta Dvinska. 

Astoņu izzinošu un atraktīvu raidījumu ciklā raidījuma vadītāja, TV3 personība Rūta Dvinska kopā ar nozares profesionāļiem apmeklēs dažādus dārzus un parādīs skatītājiem, ka daudz ko iespējams paveikt arī pašu spēkiem. Aizraujošas pārvērtības iecerēts veikt dažādos dārzos gan pilsētā, gan laukos, tāpēc aicināti pieteikties pat tie, kam dārza vietā plešas tikai smilšu lauks. "Kas dārzā" komanda veidos jaunas puķu dobes, plānos taciņas, sakops zālienu, apčubinās kokus un krūmus, kā arī veiks citus darbus, lai radītu īstu sapņu dārzu.

Raidījuma gaitā vadītāja iepazīstinās ar dārzu un tā saimnieku, noskaidrojot viņa vēlmes. Vēlāk dārzs uz vairākām dienām tiek nodots ainavu arhitekta un raidījuma vadītājas rokās, lai izstrādātu dārza projektu un saprastu, kas būtu tās veicamās pārmaiņas. Raidījuma gaitā dalībnieka dārzā tiks iekārtoti celiņi, ierīkots apgaismojums, stādīti koki un krūmi, kā arī īstenotas daudz citas idejas.

Šobrīd tiek aicināti pieteikties cilvēki, kuriem ir dārzs, kas alkst pēc pārmaiņām. Pat ja tavs dārziņš ir ieaudzis nezālēs, nešķiet pareizi izplānots vai tā vietā vēl plešas smilšu lauks – ļauj "Kas dārzā" profesionāļu komandai palīdzēt izveidot tavu sapņu dārzu!

Dārza pārvērtību raidījums "Kas dārzā" kanālā TV3 būs skatāms no 16. aprīļa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu