Sanda Ozoliņa sieva Ina atklāti par cīņu ar neauglību: Tas bija garš ceļš, un sāpju dziļums vairākkārt sniedzās līdz kaulam (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

2021. gada 31. decembrī kļuva zināms, ka leģendārais hokejists Sandis Ozoliņš (49) apprecējis modeli un stilisti Inu Avlaseviču, kura viņam dāvāja dēlu. Intervijā žurnālam "Santa" Ina atklāj, ka ceļš uz grūtniecību bijis grūts un emocionāls. 

Pāris 2021. gada novembra izskaņā pasaulē sagaidīja dēlu, kam dots vārds Olivers Vinstons Ozoliņš. Nu Ina intervijā žurnālam "Santa" atklāj, ka viņai ģenētiski bijis grūti tikt pie bērniņa.

"Tas bija garš ceļš, un sāpju dziļums vairākkārt sniedzās līdz kaulam. Ģenētiski man ir grūti tikt pie bērniņiem, tā nosacīti ir neauglība. Satraukumu un zaudējumus nācās piedzīvot ne reizi vien. Tā ir slimība, par ko nav pieņemts atklāti spriest, kaut statistiski tā ir liela problēma pat gados ļoti jauniem cilvēkiem…

Uzsāku ārstēšanās kursu mākslīgajai apaugļošanai. Neskaitāmas izmeklēšanas, hormonālā terapija. Divas nedēļas katru dienu jāveic injekcijas vēderā. Sākumā dūra Sandis. Kad viņam vajadzēja lidot uz ārzemēm, nācās durt pašai, kaut nespēju iedurt adatu citam, kur nu vēl sev! Bet tiku galā. Vēders sadurstīts sāpīgs; ķermenis piepildīts ar milzīgām hormonu devām, lai veicinātu sievietes dabisko procesu restartu…

Nonākam līdz svarīgajai dienai un tad gaidām rezultātu – neveiksmīgi vienreiz, neveiksmīgi otrreiz un vēl, un vēl…" atklāj Ina. 

Sieviete ir pateicīga, ka Sandis nevienu reizi nav bijis gatavs padoties, jo bijis jātiek pāri kārtējam zaudējumam, lai dotu iespēju jaunam mēģinājumam. Pērn martā bijis paredzēts kārtējais IVF mēģinājums un pāris nospriedis, ka tas būs beidzamais Latvijā, pēc tam abi meklēšot risinājumus ārzemēs, taču noticis brīnums un pieteicies Olivers. 

"Ar to viss nebeidzās – vajadzēja sevi ļoti saudzēt, lai bērniņu saglabātu. Devītajā mēnesī vēl izslimoju arī kovidu. Olivers piedzima precīzi desmitajā izslimošanas dienā. Viss beidzās labi," atklāj Ina. 

Pilnu interviju lasi žurnāla "Santa" jaunākajā izdevumā!

Kā zināms, pāri vieno romantiskas attiecības aptuveni piecus gadus.

Sandim Ozoliņam ir divi pieauguši dēli, kuri dzīvo ASV - Roberts un Kristofers, kas dzimuši laulībā ar modes zīmola "Sandra Ozolinsh" radītāju Sandru Ozoliņu. Arī Inai Olivers nav pirmais mazulis. Viņa jau ir māmiņa septiņus gadus vecajai Vivjēnai, kas nākusi pasaulē attiecībās ar būvuzņēmēju Aināru Pauniņu.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu