Kortnija Koksa par veiktajām skaistuma procedūrām: Izskatījos ļoti jocīgi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Seriāla "Draugi" leģendārā aktrise Kortnija Koksa (57) dalās atklātā stāstā par iepriekš veiktajām sejas procedūrām. Viņa uzskata, ka sejas korekcijas bija neveiksmīgas.

Kortnija ir ne tikai aktrise, bet arī interneta personība ar 12 miljoniem sekotāju vietnē "Instagram". Viņa sekotājiem stāstīja par dalību šausmu komēdijā "Shining Vale", kuras pirmizrāde paredzēta 6. martā. Koksa kameras priekšā bijusi visu mūžu, tādēļ viņai bijis sarežģīti redzēt novecošanas pazīmes.

"Es jutos jauna. Man ir ļoti daudz draugu, kuriem ir tikai 30. Es par to daudz nedomāju. Uzskatīju, ka esam vienaudži, līdz uzzināju patiesību," stāsta zvaigzne.

Par 60 gadu tuvošanos viņa izsakās: "To ir tik grūti tikai dzirdēt un teikt. Es nespēju tam noticēt. Tas nav nekas slikts, ka man būs 60, es vienkārši tam nespēju noticēt. Laiks paiet ļoti ātri. Nav šaubu, ka esmu kļuvusi piezemētāka, esmu daudz iemācījusies. Zinu, kā baudīt, ko mēģināt darīt citādāk un no kā atteikties.

Ir mirklis, kad saproti, ka mainies un izskaties vecāka. Es gadiem ilgi centos dzīties pēc jaunības. Es neapzinājos, ka tiešām izskatos dīvaini ar skaistuma injekcijām un darot to, ko vairs nekad nevēlos mēģināt," par sejas korekciju spriež aktrise.

Kad Kortnija saprata, ka sabiedrība apspriež viņas izskatu, viņa nolēma apstāties. Jau iepriekš aktrise atzina, ka veikusi procedūru, lai izšķīdinātu ievietotās sejas pildvielas.

Koksa stāstīja, ka būt pusmūžā bija savādi un viņa ir pārsteigta, ka šis laiks ātri pagāja. Viņa uzskata, ka šajā dzīves posmā daudziem neklājas viegli. Kortnija atcerējās, ka arī seriāla "Draugi" aktieris Metjū Perijs (Čendlers Bings) uz sevi lika lielas cerības.

"Viņš visu laiku centās būt smieklīgs. Bet domāju, ka tagad viņam klājas lieliski," 52 gadus vecais Perijs iepriekš atzinās, ka nojūgtos, ja kāds no viņa jokiem nepatiktu skatītājiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu