Kas rakstīts zvaigznēs? Nedēļas horoskops no 28. februāra līdz 6. martam

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Violetas debesis.
Violetas debesis. Foto: Unsplash

Uzzini, ko sola zvaigznes no 28. februāra līdz 6. martam.

AUNS

Svarīga finanšu tēma. Veikalos sācies pavasara atlaižu vilinājums un ir tik daudz skaistu lietu, ko ļoti, ļoti gribētos. Sevi palutināt vajag, bet šoreiz rēķini līdzi – ko vari un ko nevari atļauties. Ja pirksi visu, kur skatiens aizķeras, vēlāk var nākties dzīvot ar savilktu jostu. Kaut gan tā nav īsti pareiza pieeja. Ja gribas vairāk tērēt, tad jāskatās, kā vairāk nopelnīt. Labs laiks karjerai vai biznesa attīstīšanai. Nedēļas nogalē pulcē draugus un dodieties dabā izbaudīt gaistošos ziemas priekus. Ja svaigā gaisā ir iespējas arī pikniku sarīkot, tad brīvdienas izdevušās!

VĒRSIS

Mainīgs garastāvoklis. Tu gan parasti neskrien stāstīdams visai pasaulei, kas uz sirds sakrājies, bet šoreiz emocijas plūst pāri dvēseles biķera malām un gribas dalīties. Izrunājies, sirds vieglāka kļūs. Tev līdzās ir brīnišķīgi cilvēki, kas uzklausīs un atbalstīs. Cita starpā var uzrasties arī domubiedri lietišķajā jomā. Piemērots laiks izdeju prezentācijai un atbalstītāju meklēšanai. Darbā atbildīgi pienākumi, bet neuzņemies pārāk daudz. Ja darāms kas papildus, tad jārunā par algas pielikumu. Brīvajā laikā jautras izklaides ar draugiem un pavasarīgi romantiskas noskaņas.

DVĪŅI

Interesantas atklāsmes. Var gadīties, ka notver sevi pie domas: tepat līdzās risinās kādi notikumi, par kuriem tev nav informācijas, bet vajadzētu būt... Intuīcija nesnauž – padomāsi un tā notikumu puzle saliksies pati no sevis. Kļūs skaidrs: kurš, ko un kāpēc dara. Ja notikumi jebkādā veidā skar tevi, tad pajautā tieši, noskaidro, kas un kā. Darbā lieliskas idejas un augsts novērtējums, taču tāpat vien savus projektus neatdod, jo katra doma, katrs „peles klikšķis” kaut ko maksā. Nedēļas nogalē būsi priecīgs, ka vari būt kopā ar saviem mīļajiem, kaut ko kopīgi pasākt, sirsnīgi izrunāties.

VĒZIS

Tev labāk tīk darboties vienatnē, lēnītēm, soli pa solim, un, lai neviens netraucē. Pats zinu ko daru un par to arī atbildu! Šonedēļ gan labāk sadarboties un būt atvērtam dažādiem piedāvājumiem, jo kopīgs veikums dos labākus rezultātus gan morālā, gan materiālā izteiksmē. Pēc ražīgas darba nedēļas esi pelnījis atpūtu – tādu kā sirds kāro. Lieliski jutīsies ģimenes lokā, kopā parosoties mājas saimniecībā un pēcāk sarīkojot mazu ballīti. Pozitīvas emocijas un sirsnība, satiekoties ar draugiem. Interesantas sarunas, idejas. Ar vārdu sakot – lieliskas brīvdienas, ja līdzās savējie.

LAUVA

Nemierīga nedēļa. Darbā zināsi savu darāmo un būsi autoritāte, taču situācijas var mainīties no tevis neatkarīgu iemeslu dēļ. Jauni apstākļi, jauni darba uzdevumi, var mainīties priekšniecība, bet biznesa cilvēkiem rasties kādas partnerības problēmas. Vakaros mierīgi atpūties, lai nākamajā dienā atkal esi „uz strīpas” un vari darboties enerģiski. Ar pienākumiem un situācijām tiksi galā, bet nelielu stresu tās radīs. Brīvdienās vislabākā atpūta kopā ar tuviem cilvēkiem, kas saprot tevi no pus vārda vai vispār bez tiem. Attiecību tēmā mīļums un sirsnība.

JAUNAVA

Svarīgi jau pirmdienas rītā saplānot visas nedēļas darbus. Pienākumu daudz, atbildība liela, var nākties pierādīt savu ideju pamatotību un pārliecināt kolēģus vai darījumu partnerus, kuri domā citādāk. Loģika ir tava stiprā puse un sarunu rezultāts būs tev par labu, bet enerģija jāiegulda un arī neliels stresiņš radīsies. Taču kopumā nedēļa aktīva un veiksmīga. Līdztekus lietišķajām tēmām svarīga arī privātā dzīve. Kaislības viļņosies un ierastajā dienu ritmā ieviesīs savas korekcijas. Brīvajiem ļaudīm simpātiju dzirkstis, pāriem iespējas ieraudzīt mīļotajā jaunas personības šķautnes.

SVARI

Šonedēļ kārtojami dažādi lietišķie jautājumi. Var būt kādas diskusijas ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem, ja kaut kas nešķiet īsti pareizi rēķinos, varbūt īpašuma nodokļa aprēķins rada kādus jautājumus. Labi sagatavojies un problēmas risini lietišķi, liekot lietā argumentus un aprēķinus, nevis emocijas. Darbā daudz ideju un dažas no tām visai ambiciozas. Drošajiem pieder pasaule! Nešaubies, neminstinies, bet pamato un aizstāvi savas ieceres. Varbūt tieši šis ir tavs veiksmes stāsts. Privātajā dzīvē aizraujoši piedzīvojumi, tikai neapspried tos ar citiem.

SKORPIONS

Laiks mācībām un jaunām zināšanām. Tehnoloģijas attīstās ātrāk nekā var tikt līdzi, bet tavs prāts ir rosīgs un atvērts jaunai informācijai. Ieskaties tiešsaistes kursu piedāvājumā un noteikti atradīsi ko noderīgu. Darbā vai biznesā panākumi garantēti, ja atradīsi uzticamus sadarbības partnerus un būsi gatavs ieklausīties viņu viedoklī. It kā jau pats zini visu, bet skats no malas noteikti noderēs. Privātajā dzīvē romantiskas noskaņas. Daba mostas un arī dvēselē pirmie sniegpulksteņi un saules stari. Brīvdienās velti laiku pats sev un mīļotajam cilvēkam.

STRĒLNIEKS

Darbā iespējamas neprognozējamas situācijas un jauni pienākumi. Vajag ātri reaģēt un piemēroties. Kurš spēj ar smaidu un optimismu atrisināt vissarežģītākos jautājumus? Protams, Strēlnieks. Kolēģi vai darījumu partneri novērtēs tavu darbošanos, un arī pašam būs gandarījums. Taču ar „pliku paldies” vien ir par maz. Runā par atalgojumu un izvērtē izdevīgumu. Brīvdienās vislabāk jutīsies mājās nesteidzīgi rosoties savā saimniecībā. Kaut kas jāsakārto, kaut kas jāparemontē. Kad darbi paveikti, tad prieku sagādās maza „pasēdēšana” ar tuviem cilvēkiem.

MEŽĀZIS

Daudz noderīgu atziņu. Dzīve var piespēlēt situācijas, kurās jākustina smadzenes un jāatrod netradicionāli risinājumi. Katrs notikums būs kā mācību stunda. Ne sliktā nozīmē, jo jebkura pieredze ir noderīga. Zināsi padomu pats sev un citiem. Liela uzmanība pievēršama finansēm, patlaban ir īstais laiks, lai palielinātu peļņu. Varbūt jāmaina darbs, varbūt jāprasa algas pielikums, varbūt ar pilnu atdevi jāpievēršas savam biznesam. Vari ieplānot kādu lielāku pirkumu mājas saimniecībai. Brīvajā laikā svarīgas sirdslietas. Pavasara tuvumu vēstošie saules stari iekrituši sirdī.

ŪDENSVĪRS

Smaidi un priecājies par dzīvi! Dienas kļuvušas garākas, un saulīte siltāka. Dažu brīdi var pārņemt eksistenciālas pārdomas – par pasaules lietu kārtību, par ceļu, kas tev ejams... Dažu brīdi gribas vilt to nīgro meldiņu: „Nu gan viss ir slikti...” Jātiek skaidrībā ar sevi. Patiesībā apkārt košas krāsas un ir dažādas iespējas. Šī nedēļa veiksmīga finanšu lietām: vari salīgt izdevīgus darījumus, atrast jaunus peļņas variantus, izdomāt ienesīgus projektus. Ikdienas saskarsmē būsi šarmants un pozitīvs un kādā sirdī tas var iemest rotaļīgu saules zaķēnu. Brīvdienās – mājas darbi.

ZIVIS

Kad saulīte silda, tad domas nav pie darbiem... Taču no tiem neizsprukt. Ja nu vienīgi ir iespējas paņemt atvaļinājumu un aizbraukt ceļojumā. Bet citādi – jāstrādā ar pilnu atdevi. Kolēģi vai darījumu partneri gaidīs radošas idejas kā uzlabot vai paplašināt spēles laukumu un palielināt ienākumus. Jāteic, ka par ierosinājumu trūkumu sūdzēties nevarēsi. Var gan pietrūkt kādu praktisku iemaņu, kā tās realizēt, bet mācīties nekad nav par vēlu. Būtu pat ieteicams apgūt ko jaunu, it īpaši tehnoloģiju jomā. Brīvajā laikā izklaides ar draugiem un pārdomas par sirdslietām.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu