"Ārsti pateica - ja netaisīs operāciju, es ilgi nedzīvošu." "X Faktorā" iepazītā Diāna Paško atklāti par veselības problēmām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Diāna Paško
Diāna Paško Foto: publicitātes

Šova "X Faktors" trešajā sezonā iepazītā Diāna Paško, viesojoties raidījumā "Pasaki to skaļi", atklāti pastāstīja par savām veselības problēmām un to, kā tās mainījušas skatu uz dzīvi. 

Viesojoties 360TV raidījumā "Pasaki to skaļi", Paško atklāja, ka viņai jau kopš bērnības bijušas dažādas veselības problēmas.

"Kad gāju mūzikas skolā, es nevarēju turpināt spēlēt, jo man bija ilgi jāsēž pie klavierēm. Man bija problēmas ar muskuļiem un mugurkaulu.

Man bija operācija, un tagad man mugurkauls viss ir no metāla," atklāj dziedātāja.

Diāna stāsta, ka operācija bija ļoti svarīga viņas dzīvībai: "Ārsti pateica – ja netaisīs operāciju, es ilgi nedzīvošu."

Pēc operācijas viņai bija ilgs atveseļošanās periods: "Es gadu vienkārši gulēju mājās. Es nevarēju ne staigāt, ne sēdēt, neko. Tas, protams, mainīja manu dzīvi, jo man bija jākļūst pieaugušai agrāk, nekā es to plānoju." 

Taču, neraugoties uz savām veselības likstām, viņa pārdzīvo par citiem, kuriem klājas vēl grūtāk. "Visu savu bērnību es ārstējos, es ļoti daudz laika pavadīju rehabilitācijas centros, līdz ar to es redzēju, kā dzīvo citi bērni, kuriem bija šausmīgas diagnozes. (..) Apziņa mainās - tu saproti: jā, tev ir savas grūtības, bet ir cilvēki un bērni, kuri vispār nevar paši ēst, staigāt, neko," tā Diāna.

"Tagad es saprotu, ka man jādomā par savu veselību, un es saprotu, ka materiālais vispār neko nenozīmē. Galvenais ir veselība, kuru nevar nopirkt par nekādu naudu," uzsver dziedātāja.

Kā zināms, Diāna Paško ir piedalījusies dziesmu konkursā “Supernova” (2013), Ukrainas “X Faktorā” (2016) un Latvijas “X Faktorā” (2019), kur izcīnīja 2. vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu