"The Tinder Swindler" draudzene pārtrauc klusumu pēc "Netflix" dokumentālās filmas iznākšanas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"The Tinder Swindler" (Saimons)
"The Tinder Swindler" (Saimons) Foto: Ekrānuzņēmums

"The Tindler Swindler" ir platformas Netflix dokumentālā filma par vīrieti vārdā Saimons Levajevs. Viņš apkrāpis vairākas sievietes, izmantojot populāro iepazīšanās vietni "Tinder". Līdz šim vīrieša draudzene no komentāriem izvairījās, tomēr viņa nolēmusi pārtraukt klusumu un dalīties pārdomās par situāciju. 

"The Tindler Swindler" notikumi saistīti ar trīs sievietēm, kuras tika apkrāptas, izvilinot miljoniem dolāru lielas naudas summas. Naudu Saimons izmantoja, lai finansētu grezno dzīves veidu un apvārdotu citas sievietes. 

Neskatoties uz izskanējušo informāciju un apsūdzībām, vīrietim joprojām līdzās ir viņa draudzene, modele Keita Konlina. Viņa netic pret draugu izvirzītajām pretenzijām. 

Sarunā ar "Inside Edition" viņa sacīja: "Mans dievs, kā kāds var izveidot tik neticamu stāstu."

Uz jautājumu, vai viņa kādreiz ir aizdevusi naudu savam draugam, viņa atbildēja: "Protams, nē."

"Es biju tikai puisis, kurš vēlējās iepazīties ar sievietēm vietnē "Tinder"," intervijā "Inside Edition" stāstīja pats Saimons Levajevs, īstajā vārdā Šimons Hajuts. "Viņi to pasniedz kā dokumentālu, bet patiesībā tas ir pilnīgs izdomājums," sacīja Levajevs.

Pēc filmas "The Tinder Swindler" iznākšanas Levajevam ir liegta pieeja iepazīšanās lietotnēm. Viņš arī izdzēsa savu "Instagram" kontu pēc tam, kad dokumentālā filma kļuva par starptautisku sensāciju.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu