Mairita Rosicka atklāj, kurā brīdī nolēma pielikt punktu vardarbīgajām attiecībām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mairita Rosicka
Mairita Rosicka Foto: Jānis Škapars/TVNET

Mairita Rosicka raidījumā "Māmiņu klubs" pastāstīja par to brīdi, kad nolēma pielikt punktu vardarbīgajām attiecībām ar Kristapu Strūbergu, nu jau bijušo grupas "Singapūras satīns" dalībnieku.

"Es nevaru izteikt vārdos, kā man riebjas dzirdēt: "Nu nevajag tādas lietas publiski teikt, kas notiek mājās aiz aizslēgtām durvīm..." Aiz aizslēgtām durvīm nevajag darīt tādas lietas, ka tev būtu kauns, ka tas iznāktu publiski! Tās ir mājas! It sevišķi mājas, kur aug divi mazi bērni. Tu nedrīksti tā darīt!" raidījumā "Māmiņu klubs" viedoklī dalījās Rosicka.

Visām tām sievietēm, kuras piedzīvojošas vardarbību attiecībās, viņa aicina krāt katru policijas un slimnīcas izrakstu, kā arī vērsties centrā "Marta".

Pēc sarunas ar kādu sievieti viņa sapratusi, ka vardarbīgajām attiecībām jāpieliek punkts. "Man tika spēcīgi sists pa galvu, tāpēc es izsaucu policiju. Man ne tikai sita, bet mani aiz matiem vilka seju pret grīdu. Un es to izstāstīju, un viņa man pateica -

tu zini, ja tev iesitīs divmetrīgs vīrietis pa galvu tā, ka tu vari palikt par invalīdu, tu neparūpēsies par saviem bērniem.

Tajā brīdī man bija: viss, šis ir viss! Man ir pilnīgi vienalga, kā. Bet tajā brīdī man atnāca atklāsme, ka man ir jādzīvo dzīve priekš saviem bērniem un mani bērni nevar kaut ko tādu redzēt un pieredzēt. Es nedrīkstu riskēt ar savu veselību," nespējot valdīt asaras, sacīja divu dēlu māmiņa.

Jau ziņots, ka grupas "Singapūras satīns" dalībnieks Kristaps Strūbergs februārī nāca klajā ar paziņojumu, ka pamet dalību grupā. Paziņojums izskanēja neilgi pēc viņa bijušās sievas Mairitas Rosickas intervijas TVNET Grupas tiešsaistes žurnālam "Klik", atklājot iepriekš nedzirdētas detaļas par abu attiecībām.

KUR MEKLĒT PALĪDZĪBU?

Pašvaldības sociālajā dienestā vai krīzes centrā:

Centrs "Marta"

Matīsa iela 49-3, Rīga

Tālr. 67378539

E-pasts: centrs@marta.lv

Centra "Marta" Liepājas filiāle

Kūrmājas prospekts 11, Liepāja

Tālr. 29195442

E-pasts: centrs@martaliepaja.lv

Ģimenes krīzes centrs "Mīlgrāvis"

Ezera iela 21, Rīga

Tālr. 67012515, 67398383

E-pasts: gimenes@krize.lv

Krīžu un konsultāciju centrs "Skalbes"

Kungu iela 34, Rīga

Tālr. 24551700, 27722292

E-pasts: skalbes@skalbes.lv

Atbalsta tālrunis noziegumos cietušajiem: 116006

Krīzes centrs ģimenēm ar bērniem "Paspārne"

Talsu iela 39, Ventspils

Tālr. 63661515, 22012434

E-pasts: pasparne_kc@inbox.lv

Nodibinājums "Centrs Valdardze"

Raiņa iela 9f, Valmiera

Tālr. 64220686

E-pasts: valdardze@inbox.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu