Īstā "Dimantu karaļa" ģimene iesūdz tiesā "Tinder Swindler" krāpnieku par ļaunprātīgu uzvārda izmantošanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"The Tinder Swindler" (Saimons)
"The Tinder Swindler" (Saimons) Foto: Ekrānuzņēmums

Dokumentālās filmas "The Tinder Swindler" atainotais krāpnieks Saimons Levajevs stājas tiesas priekšā par nepatiesiem apgalvojumiem, ka esot "Dimantu karaļa" dēls. 

Saimons Levajevs, kurš izmantoja platformu "Tinder", lai apkrāptu sievietes, ir nonācis lielās nepatikšanās. Levajevu ģimene cēlusi apsūdzības, jo viņam nav radniecības ar īsto Izraēlas un Krievijas biznesa magnātu Levu Levajevu. Saimons ģimenes vārdu izmantojis ļaunprātīgiem nolūkiem. 

Levajevu ģimenes advokāts Gajs Ofīrs savā paziņojumā atklāja, ka šī ir pirmā no vairākām apsūdzībām, kuras tiks izvirzītas pret "Tinder Swindler" krāpnieku.

Bagātās ģimenes paziņojumā teikts, ka tiesas ceļā iegūto naudu viņi ziedos upuriem, kuri cietuši no krāpnieka darbības. Šajā naudā būs iekļauta arī peļņa no viņa jauniegūtās slavas. 

Nesen krāpnieks paziņojis, ka sāk darbu platformā "Cameo", kur fani var iegādāties personalizētu video sveicienu no slavenībām. Notiesātā Saimona video cenas ir no 180 eiro līdz pat 900 eiro. 

Sarunā ar portālu "Insider" Levajevs sacīja: "Es neesmu "Tinder Swindler". Es neesmu krāpnieks un neesmu neīsts. Cilvēki mani nepazīst, viņi nevar mani tiesāt. Es esmu tikai puisis, kurš vēlējās satikt dažas meitenes "Tinder" platformā."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu