"Mums ir kaut kas jādara, lai apturētu agresiju." Roberts de Niro nosoda kara noziedznieku Putinu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Carlo Allegri/AP

Aktieris Roberts de Niro, vadot lekciju Kembridžas universitātes studentiem, ir izteicies par Krievijas noziedzīgo iebrukumu Ukrainā.

26. februārī Roberts de Niro devās uz Apvienoto Karalisti, lai 27. februārī uzstātos Kembridžas universitātē. 

Viņš stāstīja par savu aktiera karjeru, taču, lūgts paust savu viedokli par notiekošo Ukrainā, atbildēja: "Jums ir jāpieceļas un jāsaka: "Jūs tā nevarat darīt, tas ir nepareizi.

Mums ir kaut kas jādara, lai apturētu šādu agresiju.

Pasaulē notiek tādas lietas, ka tad, ja jums ir balss un jūs redzat, kas notiek, jums ir tiesības par to kaut ko teikt. Tas ir jādara," sacīja de Niro.

"Redziet, kas tagad notiek Ukrainā, ir jāceļas kājās un jāsaka: "Tā nedrīkst, tas ir nepareizi." Tas ir tik vienkārši. Tas pat nav par demokrātiju, tas ir par pareizo un nepareizo - patiesību," skaidroja aktieris.

Aktieris apšaubīja, vai pret Krieviju noteiktās sankcijas darbosies.

"Sankcijas - es nezinu, kā tās īsti darbojas. Man ir bail, ka šī lieta turpināsies ilgi, un cilvēkiem, to skatoties, kļūs garlaicīgi. Iespējams, ka cilvēkiem ir jāieņem stingrāka nostāja. Un arī ir šausmīgi apzināties, ka eksistē kodolieroči, ar kuriem cilvēki draud... Ja tos izmantos, tad nebūs vairs neviena no mums.

Es nevaru iedomāties, ka pasaulē kas tāds varētu notikt," viņš teica.

"Bet mums ir kaut kas jādara, lai apturētu šādu agresiju. Demokrātija ir ceļš, kas mums jāiet, lai saglabātu šo pasauli saprātīgu un līdzsvarotu," piebilda aktieris.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu