VIDEO ⟩ Zaglis ar īpaši veidotu somu Ulbrokā "iztīra" alkohola plauktus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Ivars Soikāns/LETA

Aptuveni 200 eiro lielus zaudējumus Ulbrokas lielveikalam nodarījis kāds zaglis. Paveicot noziegumu, vīrietis ātrā solī devies prom, taču nekur tālu aizmukt viņam tomēr nav sanācis.

Ulbrokas veikalā no plauktiem pazudis konjaks, rums un viskijs. Gaišā dienas laikā lielveikalā ieradās kāds vīrietis, kas, iespējams, jau iepriekš šo veikalu bija noskatījis kā savu mērķi. Izliekoties par klientu, viņš devās pie alkohola plauktiem. Lielā, iepriekš sagatavotā maisā vīrietis sameta konkrētā zīmola pudeles, nesteidzīgi nogāja gar kases zonu un pameta tirdzniecības vietu.

Apkalpojošais personāls fiksēja pārkāpumu un tūlīt par notikušo brīdināja policiju. Pilsētas kameru redzeslokā zaglis iekļuva vairākkārt. Nojaušot, ka drīz zaglis iekāps autobusā, likumsargi rīkojas bez liekas kavēšanās.

Policisti pārliecinājās, ka pie viņa ir veikala darbinieku minētās pazudušās mantas – alkoholiskie dzērieni. No folijas izveidotais maiss, kas domāts, lai apmānītu veikala drošības sistēmas, slāpējot svītru koda signālu, nebija vienīgais, kas liecināja par aizturētā sagatavotību noziegumam. Vīrietim līdzi bija vēl viena jaka, lai pārģērbtos un pazustu no policistu redzesloka.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu