"Dusmās mēdz lidot priekšmeti!" Lelde Dreimane par attiecībām ar hokejistu Ēriku Ozollapu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dailes teātra aktrise Lelde Dreimane, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", pastāstīja par savām karstasinīgajām attiecībām ar hokejistu Ēriku Ozollapu.

Dreimane, kura pērn filmējās režisora Andreja Ēķa romantiskajā komēdijseriālā "Perfektās kāzas" kopā ar aktieri un bijušo mīļoto vīrieti Kasparu Zāli, atzina, ka viņas tagadējam draugam nav iemesla justies greizsirdīgam. "Ērikam nav vispār jāuztraucas!" saka aktrise.

Raidījuma vadītājs Valdis Melderis gan norādīja - ja viņš skatītos filmu ar tuvības ainām, kur viņa mīļotajai tās sanāktu ticami, viņš "reāli uztrauktos". "Tu uztrauktos! Tu neesi Ēriks," koķeti atbildēja Driemane.

"Es tev saku - tas ir tas hokejs! Ar to hokeju nav joka lieta!" spriežot, no kurienes draugam tāds rūdījums, saka aktrise. 

Vaicāta, vai Lelde mājās kādreiz uztaisa drāmu un pieķer sevi pie domas - tagad "ieslēgusies" aktrise, Dreimane atbild apstiprinoši. Viņa atzīst, ka dusmās pat esot lidojuši priekšmeti, tostarp portatīvais dators. 

Melderis spriež, ka, iespējams, šī karstasinība ir īpašība, kas Ērikam patīk Leldē, taču viņa tā nedomā. "Viņam vēl jāiet remontēt pēc tam visas tās mantas!"

Neraugoties uz strīdiem, abi vienmēr izlīgst un tieši Lelde ir tā, kura lūdz piedošanu. 

Kā zināms, Leldi un Ēriku vieno romantiskas attiecības kopš 2020. gada sākuma. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu