Medijs: Latvijas tiesneša Odiņa izvēle tiesāt KHL mačus maksās viņam iespēju apkalpot OHL un izlases spēles

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Eduards Odiņš
Eduards Odiņš Foto: khl.ru

Latviešu hokeja tiesnesim Eduardam Odiņam būs liegta iespēja tiesāt hokeja mačus Latvijā, ziņo portāls "sportacentrs.com"

Odiņš ceturtdien bija galvenais tiesnesis KHL mačā starp Čeļabinskas "Traktor" un Ņižņekamskas "Ņeftehimik", kamēr vēl pagājušajā nedēļas nogalē viņš tiesāja "Optibet" Hokeja līgas (OHL) spēli "Olimp"/"Venta 2002" un "Zemgale"/LLU, kas nozīmē, ka Odiņš devies uz Krieviju jau pēc tās karadarbības uzsākšanas Ukrainā.

"Sportacentrs.com" sarunā ar Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ģenerālsekretāru Robertu Pļāvēju noskaidroja, ka šāda Odiņa rīcība ir nosodāma un vienīgais risinājums ir liegt viņam turpmāk tiesāt spēles Latvijā gan vietējā čempionātā, gan izlasēm.

Jau ziņots, ka LHF skaidri pauda savu nostāju, nosodot Krievijas iebrukšanu Ukrainā un atbalstot Krievijas izolēšanu no starptautiskās sabiedrības, tai skaitā arī no starptautiskā sporta. Tāpat arī LHF paziņoja, ka Latvijas izlase neaizvadīs pārbaudes spēles ar Krievijas Olimpiskās komitejas komandu un Baltkrievijas hokeja izlasi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu