"Tevi mīlēja miljoni..." Ukraiņu UFC cīkstonis nosoda Nurmagomedovu par klusumu karadarbības jautājumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: AFP/SCANPIX

UFC ukraiņu cīkstonis Ihors Poteira savā "Instagram" konta īsajā stāstiņā ar kritiku vērsies pie bijušā vieglā svara čempiona Habiba Nurmagomedova.

Kā zināms, Ukraina jau vairāk nekā nedēļu cīnās pret Krievijas noziedzīgā režīma iebrukumu. Pa šo laiku daudzi pasaulē slaveni sportisti ir nākuši klajā ar komentāriem par notiekošo, paužot Ukrainai atbalstu.

Tomēr Dagestānā dzimušais cīkstonis Habibs Nurmagomedovs nav viens no šiem sportistiem. Viņš joprojām nav nācis klajā ar publisku paziņojumu par notiekošo karadarbību.

Šādu bijušā cīkstoņa rīcību savā "Instagram" kontā nosodījis UFC cīkstonis no Ukrainas Ihors Poteira.

"Tevi mīlēja miljoni. Tu biji piemērs tik daudzām jaukto cīņas mākslu treniņu zālēm. Tu sāki savu karjeru Ukrainā. Tu runā par godu un ticību, bet tagad klusē," teikts Poteiras "Instagram" stāstiņā.

Kā zināms Nurmagomedovs 2018. gadā pēc savas karjeras lielākās uzvaras pār Konoru Makgregoru kopā ar savu tēvu devās vizītē uz Kremli, lai tiktos ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu.

Tāpat Nurmagomedovs arī nav slēpis savu atbalstu Čečenijas līderim Ramzanam Kadirovam, kurš arī šobrīd atbalsta karadarbību Ukrainā.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu