VIDEO Putina "caurspīdīgā roka" izraisa diskusijas sociālajos tīklos. Zelenskis nepaliek atbildi parādā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Vienā no daudzajām uzrunām tautai Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis runas beigās pieskārās mikrofonam. Nezinot kontekstu, šis žests var šķist nenozīmīgs vai dīvains. Tomēr ir versija, ka viņš pamanījis videoklipu, kas klīst sociālajos tīklos un sniedzis atbildi Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam. 

Īsā versija

Patiesībā viss ir redzams Krievijas politiskā un sabiedriskā darbinieka Ļubova Sobola publicētajā video. Tajā savienotas Vladimira Putina "attiecības" ar mikrofonu un Vladimira Zelenska darbības ar šo pašu objektu.

Paplašinātā versija

Sestdien, 5. martā, Krievijas prezidents Vladimirs Putins tikās ar Krievijas aviokompāniju darbiniekiem, tostarp stjuartēm un runāja ar viņiem par situāciju valstī, kā arī sveica sievietes gaidāmajā 8. martā. 

Tomēr video izraisīja asas diskusijas sociālajos tīklos un aizdomas, ka tikšanās nav bijusi īsta. Skatoties šo video, daži apšaubīja tā autentiskumu. Pēc dažu domām, Krievijas prezidents varētu būt sēdējis pie "zaļa fona", tas ir, iepriekš tika uzņemts video ar Krievijas aviokompāniju darbiniekiem, kam virsū uzlikts video ar Vladimiru Putinu. Šī hipotēze tika izvirzīta sociālajos tīklos.

Tīmeklī cirkulē arī video, kurā redzams, ka Putina roka žestikulēšanas brīdī "iziet cauri" mikrofonam.

Ir vērts atzīmēt, ka nav ticamu pierādījumu tam, ka nav notikusi īsta Putina un stjuartu tikšanās.

Tomēr Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis nepalika atbildi parādā un savas runas beigās atklāti parādīja, ka viņš atrodas telpā šeit un tagad, viegli pieskaroties mikrofonam, lai nerastos lieki pārpratumi.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu