FOTO ⟩ Kremļa atbalstītāji pie Siguldas apķēpājuši plakātu Ukrainas atbalstam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Diāna Tunte @Olimpietis/Twitter.com

Apķēpāts pie Siguldas uzstādītais plakāts Ukrainas atbalstam pret Krievijas noziedzīgā režīma sākto karu, ziņo Siguldas pašvaldības pārstāvji. 

Uz plakāta ar krāsu uzpūsts simbols "Z", ar ko Krievijas noziedzīgā režīma spēki apzīmē Ukrainā iebrūkošās tehnikas kolonnas un ko sākuši izmantot kara atbalstītāji Krievijā.

Plakāta uzstādītāji sola, ka rītdien tikšot uzstādīts jauns plakāts.

Siguldas pašvaldības pārstāvji informē, ka par šo vandalismu ir paziņots arī Valsts policijai.

Iepriekš Valsts policija nāca klajā ar paziņojumu īpaši autovadītājiem.

Lai novērstu iespējamas provokācijas, Valsts policija pievērsīs pastiprinātu uzmanību automašīnām ar dažādiem aizdomīgiem uzrakstiem, tostarp tām, uz kurām būs burts "Z", "V", kā arī citi burti, piemēram "O", "X" un "A".

Tāpat tiks fiksētas automašīnas ar DTR (Doņeckas Tautas Republika), LTR (Luhanskas Tautas Republika) un PSRS simboliem un karogiem. Šādu automašīnu vadītāji tiks apturēti un pārbaudīti, raksta likumsargi.

Valsts policija aicina iedzīvotājus neiesaistīties provokācijās, bet informēt policiju, ja tiek manīts, ka uz automašīnām vai citviet ir izvietoti Kremļa agresiju atbalstoši uzraksti vai simboli. Par to nekavējoties jāinformē policija, zvanot pa tālruņa numuru 110.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu