Bertāns nerealizē metienus "Mavericks" zaudējumā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: EPA/Scanpix

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns trešdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē nerealizēja nevienu no sešiem metieniem, viņa pārstāvētajai Dalasas "Mavericks" komandai ciešot zaudējumu.

Dalasieši savā laukumā ar rezultātu 77:107 (17:31, 17:30, 31:22, 12:24) atzina Ņujorkas "Knicks" pārākumu, tādējādi pārtrūka "Mavericks" piecu uzvaru sērija.

Bertāns spēlēja 12 minūtes un 35 sekundes, aizmetot garām grozam piecus tālmetienus un vienu divpunktu metienu. Viņam bija arī divas atlēkušās bumbas un divas piezīmes, "Mavericks" ar latvieti laukumā ielaižot par 21 punktu vairāk nekā iemetot.

"Mavericks" basketbolisti nerealizēja savus pirmos 19 tālmetienus un aizvadīja mazrezultatīvāko pirmo puslaiku šajā sezonā. Kopumā Džeisona Kida vadītā komanda realizēja tikai sešus no 44 izpildītajiem "trejačiem".

Pusi no tiem grozā raidīja Luka Dončičs, kurš ar 31 punktu bija rezultatīvākais zaudētāju rindās.

"Knicks" komandā 26 punktus guva Dalasā dzimušais Džūliuss Rendls, 18 punkti bija Rouenam Aleksandram Beretam, bet 15 punktus guva un 11 atlēkušās bumbas izcīnīja Aleks Bērks.

"Mavericks" ar 40 uzvarām 66 spēlēs ir piektā Rietumu konferencē, kamēr "Knicks" 28 panākumiem 66 mačos atrodas 12.vietā Austrumu konferencē.

Piektdien Hjūstonā pret vietējo "Rockets" komandu "Mavericks" uzsāks piecu izbraukuma spēļu sēriju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu