Neveikla sagadīšanās pašmāju šovā: Adriana Miglāne ciemojas pie dāmas, ar kuru sastrīdējusies "Instagramā"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Adriana Miglāne
Adriana Miglāne Foto: Andra Pērkone/APOLLO

Šova "Vakariņš ar savējiem" skatītāji bijuši liecinieki neveiklai situācijai - influencere Adriana Miglāne ciemojās pie namamātes Lienas, ar kuru, izrādās, reiz saplēsusies sociālajos tīklos. 

"Mums ir tāds interesants stāsts... Adriana droši vien nezina, bet mums pirms pāris dienām bija sarakste, kur tu domāji, ka es tevi esmu aizvainojusi, un tu mani nobloķēji!" raidījumā atklāj namamāte Liena. 

Viņa paskaidroja, ka nav vēlējusies aizvainot influenceri. "Varbūt es nepareizi izteicos, varbūt nepareizi sapratu par vienu tēmiņu," atklāja Liena.

Namamātes sacītais pamatīgi izbrīnīja influenceri, kura neslēpa pārsteigumu: "Es?!"

Pēc tam Miglāne sāka taisnoties, skaidrojot, kāpēc savos sociālajos tīklos bloķē cilvēkus. "Man ikdienā ir ļoti daudz vēstuļu, es nefiltrēju. Man dienā ienāk vairāk nekā 100 vēstuļu, tā ir mana ikdiena! Katru dienu man kāds pasaka savu viedokli par mani, un tad, kad tu to visu klausies un klausies, ir vienkārši tā -

kaut kas bišķiņ nepatīk, es vienkārši bloķēju, jo tā ir mana dzīve, mans "Instagram", un man nav jāuzņem uz sevis kaut kādas kakas!"

Šķetinot situāciju, izrādījās, ka Adriana nobloķējusi Lienu tādēļ, ka viņas profila vārds esot saistīts ar kādu personu, kas influencerei neesot labvēlīga.

Kā zināms, raidījumā "Vakariņš ar savējiem" katru nedēļu trīs sabiedrībā zināmi cilvēki dodas ciemos pie Latvijas ģimenēm, lai uz savas ādas izbaudītu to, cik meistarīgi latvieši prot uzņemt viesus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu