"Dienā, kad uzzināju, ka esmu ticis "Supernovā", es gandrīz nomiru." Miks Galvanovskis atklāti par negadījumu, kas izmainīja viņa dzīvi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

LTV intervijā "Dzīvei nav melnraksta" mūziķis Miks Galvanovskis atklāj dramatisku negadījumu, kas pilnībā izmainīja viņa dzīvi. 

Negadījums noticis pirms pieciem gadiem - dienā, kad Miks Galvanovskis uzzinājis, ka ticis "Supernovā".

"Stulba sagadīšanās - ēdu gultā augli, piezvanīja telefons, apgūlos atpakaļ gultā, saspiedu kājas kopā un ar vienu kāju iespiedu otrā kājā nazi. Piecēlos kājās un šoka stāvoklī izrāvu nazi ārā. Visur asinis. Toreiz dzīvoju vēl pie vecākiem un atceros, ka mamma vienkārši skatījās uz mani un neko nesaprata. Viņai likās, ka tas ir murgs, ka tā nav īstenība. Tas varēja beigties ļoti bēdīgi," sacīja Miks Galvanovskis. 

Kad viņš nogādāts Jelgavas slimnīcā, ārsti mūziķim teikuši, ka viņš dzimis laimes krekliņā, jo naža dūriens bijis tuvu artērijai: "Ja tā būtu artērtija, tad man vai nu amputētu kāju, vai arī spēles beigas."

Mūziķis stāstīja, ka ilgu laiku pavadījis slimnīcā viens ar savām domām un tas krasi izmainījis viņa dzīvi. 

"Es esmu bijis iedomīgs, skatījies uz cilvēkiem no augšas. Man toreiz bija tikai 18 gadi, bet likās, ka visa pasaule pieder tikai man, neviens mani neapturēs. Bet šis gadījums, godīgi sakot, es pat vairs nenožēloju, ka tas notika, jo tas izmainīja mani visu. Manas vērtības, to, ko man nozīmē ģimene, mani īstie draugi. Tas cilvēks, kas bija tur, tas nav tas cilvēks, kas sēž šeit," nosaka mūziķis.  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu