Medijs: KHL klubiem piespiedu kārtā jāatbalsta Krievijas armija

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bobs Hārtlijs (centrā)
Bobs Hārtlijs (centrā) Foto: www.hawk.ru

Krievijas Hokeja federācija (KHF) pieprasījusi Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubiem atbalstīt agresorvalsts armiju, kas šobrīd realizē nežēlīgu un pretlikumīgu iebrukumu Ukrainas teritorijā, ziņo somu medijs "Iltalehti".

KHF visiem KHL klubiem izsūtījusi vēstuli, kurā detalizēti aprakstīts, kā tieši komandām jāatbalsta Krievijas armija. "Iltalehti" atsaucas uz Krievijas medija "sport.ru" dibinātāju Staņislavu Gridasovu.

KHF klubiem nosūtīšot kampaņas materiālus, kas jāizplata brošūru, skrejlapu, biļešu veidā vai vienkārši jāizdrukā uz A4 formāta papīra lapas. Tiek rekomendēts veidot arī video un audio ziņojumus, ko atskaņot hallēs spēļu laikā.

Šī kampaņa esot obligāta, un tās realizēšana klubiem jāatspoguļo publiski. Nākamajā dienā pēc spēles visi materiāli ar kampaņas atspoguļojumu (video, vismaz četras fotogrāfijas) jānosūta KHF.

Skaidrs, ka šāda obligāta publiska kampaņa ir vēl viens Krievijas režīma realizēts propagandas izplatīšanas rīks. 

Līdz šim no Latvijas pārstāvjiem Magņitogorskas "Metallurg" pametis aizsargu treneris Viktors Ignatjevs, Omskas "Avangard" atstājis video treneris Pēteris Groms. Ar Maskavas CSKA gan dabu turpina vārtsargu treneris Sergejs Naumovs.

Bijušais Latvijas izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs turpina vadīt 2021. gada līgas čempioni Omskas "Avangard", bet šajā klubā palicis arī video treneris Aldis Āboliņš.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu