Raimonds Pauls: Par karu negribu runāt, no politikas es stāvu tālāk

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Raimonds Pauls
Raimonds Pauls Foto: Zane Bitere/LETA

Nesen izskanēja ziņa, ka Raimonda Paula sieva nonākusi slimnīcā, tāpēc maestro līdz šim savu viedokli par Krievijas iebrukumu Ukrainā paturējis pie sevis, jo rūpējies par sievu. Nu izdevumam "Privātā Dzīve" komponists atklāja gan kā sokas sievai, gan bilda kādu vārdu arī par notiekošo Ukrainā. 

Zinātāji žurnālam "Privātā Dzīve" pastāstīja, ka komponista dzīvesbiedre Lana Paula pārcietusi kājas operāciju un nu satraukumam neesot pamata.

"Kundze ir mājās, un viss ir normāli! Mēs visi esam gados, un tāpēc ir visādas vainas. Arī mana māsa (tekstilmāksliniece Edīte Pauls-Vīgnere) šobrīd ne sevišķi labi jūtas... Kad mums pienāks tā stundiņa, tad pienāks.

Par karu negribu runāt, no politikas es stāvu tālāk! Mums vairāk jādomā pašiem par savām iekšējām problēmām, kuru ir vairāk nekā vajadzīgs," īsi paskaidroja Pauls.

Vaicāts, vai dzīvesbiedrei vēl ir kādas saiknes ar viņas dzimto pilsētu Odesu, Pauls sacīja: "Lana tādu, kāda Odesa ir tagad, vairs neuzskata par savu. Viņa atzīst to Odesu, kurā uzauga, un to, kuru mēs pazinām ar humoristiem un mūziķiem."

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu