Maksims Galkins pasmej par Krievijā topošo "Instagram" analogu "Rossgram"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Pēc tam, kad Krievija bloķēja valstī piekļuvi populārajai vietnei "Instagram", tā nāca klajā ar paziņojumu izveidot analogu "Rossgram". Šī jaunā aplikācija pamatīgi sasmīdinājusi krievu humoristu un kara nosodītāju Maksimu Galkinu.

Galkins, kurš pēc "Instagram" likvidēšanas pārgājis uz vietni "Telegram", saviem vairāk nekā 650 tūkstošiem sekotāju vēstīja:

"Jaunā Anonīmo alkoholiķu biedrība - "Rossgram"."

Kā ziņots "Rossgram" mājaslapā, jaunā aplikācija būs pieejama jau marta beigās. "2022. gada 28. martā tiks laists klajā Krievijas "Instagram" analogs ar pazīstamām funkcionalitātēm un mobilajām lietojumprogrammām Android un iOS ierīcēm."

"Jau tagad jums, top blogeriem un sadarbības partneriem (sponsoriem un investoriem) ir iespēja kļūt par pirmajiem lietotājiem ar īpašām privilēģijām. Parastajiem lietotājiem tiks nodrošināta pieeja 2022. gada aprīlī," teikts mājaslapā. 

Jau ziņots, ka Krievijas mediju regulators 11. martā ierobežojis piekļuvi vietnei "Instagram" pēc tam, kad prokuratūra sāka izmeklēšanu pret sociālā tīkla māteskompāniju "Meta".

"Sociālais tīkls "Instagram" izplata materiālus ar aicinājumiem vardarbīgi vērsties pret Krievijas Federācijas pilsoņiem, arī militārpersonām," savu lēmumu pamatoja Krievijas federālais sakaru, informācijas tehnoloģiju un masu komunikāciju uzraudzības dienests "Roskomnadzor".

Krievija sākusi krimināllietu pret "Facebook" un "Instagram" māteskompāniju "Meta" par "aicinājumiem nogalināt krievus".

Sociālo tīklu "Facebook" un "Instagram" lietotājiem dažās valstīs, arī Baltijas valstīs, Ukrainā, kā arī pašā Krievijā, atļauts aicināt uz vardarbīgu pretestību Ukrainā iebrukušajai Krievijas armijai, kā arī vēlēt nāvi Krievijas diktatoram Vladimiram Putinam vai Baltkrievijas diktatoram Aleksandram Lukašenko.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu