Pēc gandrīz divdesmit gadiem ēterā Elenas Dedženeresas šovs tuvojas izskaņai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: John Locher/AP

TV personība Elena Dedženeresa (64) jau kopš 2003. gada bijusi sarunu šova "The Ellen DeGeneres Show" vadītāja. Šovam bijušas 19 sezonas, kuru laikā pie Elenas viesojušās ne tikai slavenības, bet arī cilvēki ar unikāliem talantiem un interesantiem stāstiem. 

Elena komentē lēmumu pārtraukt šova filmēšanu: "Es grasījos šovu noslēgt jau pēc 16. sezonas. Šī bija pēdējā sezona, par kuras filmēšanu bija parakstīts līgums. Televīzija vēlējās, lai parakstu jaunu līgumu uz četriem gadiem. Sākotnēji es piekritu šovu filmēt vēl tikai gadu, tomēr viņi teica, ka tas nav iespējams, jo uzņēmums vēlas ilgtermiņa saistības."

"Mēs vienojāmies par trīs gadiem, un es zināju, ka šī sezona būs mana pēdējā. Šāds plāns ir bijis visu laiku," piebilda Dedženeresa. 

Lai gan šova vadītāja akcentē, ka lēmums pārtraukt filmēšanu ir pieņemts jau sen, fani spekulē, ka patiesais iemesls ir cits. 2020. gadā Elena Dedženeresa tika ierauta skandālā par viņas raidījuma iespējamo toksisko darba vidi, kas ir pamudinājusi darbiniekus atklāt vairākas skandalozas detaļas.

Kopš šova sākuma ir demonstrētas vairāk kā 3200 epizodes, kuras izpelnījušās 64 "Emmy" balvas. Pēdējā sērija tiks rādīta 26. maijā. 

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu