Anna Sorokina uzskata, ka nav krāpniece, un atklāj, ka cietumā viņai ir savs asistents

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Richard Drew

Anna Sorokina (31) podkāstā "Call Her Daddy" dalījās pārdomās par pastrādātajiem pārkāpumiem, krāpšanu un veidiem, kā atvieglo ikdienu ieslodzījumā. Sorokina, kas plašāk pazīstama arī kā Anna Delvi, uzskata, ka nav noziedzniece un cilvēki viņu pārpratuši. 

Kā iepriekš vēstīts Anna Sorokina uzdevās par vācu miljonāra mantinieci ar elitāru dzīvesveidu, lai īstenotu savas finanšu afēras – iegūtu kredītus bankās, dzīvotu uz parāda greznās viesnīcās, mielotos dārgos restorānos un apkrāptu savus paziņas. Pirms diviem gadiem Anna tika notiesāta par īpašuma un pakalpojumu piesavināšanos, un viņai tika piespriesti 12 gadi cietumā. 

"Call Her Daddy" podkāsta vadītāja Aleksa Kūpere ar Annu sazinājās video zvanā, jo sarunas laikā Sorokina joprojām atradās cietumā. Intervija ilga 15 minūtes un tika ierakstīta neilgi pirms ziņām par Sorokinas deportāciju uz Vāciju. Slavenā krāpniece piedalījās podkāstā, jo vēlējusies ne tikai pastāstīt par to, kā viņai sokas cietumā, bet dalīties ar patiesību par pastrādātajiem noziegumiem. 

Podkāsta vadītāja vēlējās noskaidrot, vai Anna cietumā sākusi strādāt, tomēr viņa atbildēja noraidoši: "Ja tev ir nauda, vari neko nedarīt. Veļu nevajag mazgāt, ja samaksā kādam, kurš to izdarīs." Viņa atzīst, ka izmanto citu cilvēku palīdzību, lai atvieglotu savu ikdienu. "Viņi domā, ka esmu ļoti bagāta," smaidot atbildēja Anna. 

Sorokina uzskata, ka nav krāpniece, un akcentē, ka nekad nav sevi dēvējusi par vācu miljonāra mantinieci: "Nē, neviens ar sevi tā neiepazīstina. Kas tā par frāzi? Tas ir smieklīgi. Es nevaru ietekmēt to, ko cilvēki par mani izdomā. Es neko nezinu."

Kūpere vaicāja Annai, vai viņa tiešām nekad nav melojusi par savu izcelsmi, uz ko Anna atbildēja: "Laikam meloju. Es nevaru atcerēties konkrētu piemēru, bet esmu pārliecināta, ka meloju."

"Mani meli vienmēr bija pamatoti, ja vien tā nebija saruna ar, piemēram, banku."

Sorokina paskaidroja, kādēļ, viņasprāt, nav uzskatāma par krāpnieci: "Ar savu rīcību nebiju plānojusi kādam nopietni kaitēt. Man nav neviena piemēra, kurā varētu dalīties un teikt, ka apzināti centos kaitēt cilvēkam un atņemt visu viņa naudu." 

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu